2014 m. kovo 24 d., pirmadienis

Bite planai

Užsisakykite interneto, pokalbių ir SMS planą privatiems klientams. Rinkitės duomenų, žinučių ir minučių kiekį pagal savo asmeninus poreikius puikia kaina. Su sutartimi (su mėn. paslaugų sutartimi) Be sutarties ( neterminuota). Veiklos adresas Žemaitės g. Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre.


Bite planai

Nauji mokėjimo planai jau skelbiami operatoriaus svetainėje. Reikalingas nešiojamas, bevielis ar belaidis internetas namams? Nuo šiol namų internetas su mobilaus interneto technologija! Bitė siūlo puikų sprendimą!


BITĖS planai „Lengviau“ – tai daugybė gigabaitų. Mano bitės planas buvo pasibaigęs ir atėjau į saloną pasikeisti naują planą bei įsigyti naują telefoną. Ten viską išaiškino ir pan, kad va, nemokamai galėsite . BITĖS neribotų pokalbių planai su gigabaitais, kurie galioja visoje Europos sąjungoje! Nemokamos ekrano draudimo, interneto apsaugos bei mobiliojo ryšio. JŪSŲ DĖMESIUI NAUJI PLANAI : MIDI IR MAXI.


BITĖ garsėja ne tik puikios kokybės paslaugomis, tačiau ir puikiu aptarnavimu bei nuolatos tobulėjančiomis paslaugomis, kurios patenkina net ir pačių . Mūsų visai rinkai siūlomas naujas „ Bitės “ mokėjimo planas „Laisvė“ keis ne tik telekomunikacijų verslą, bet ir visuomenę. Visi bite planai skelbimai - bite planai skelbimų paieškos rezultatai Alio. Pradžia Apie biblioteką Administracinė informacija Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės- Bitės bibliotekos planai. Planai bite kaina nuo € iki €. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Bite , Telia ir kiti planai. Sveiki, turiu biteje dabar telefono plana, moku apie eur , gaunu viska neribotai apart interneta, gaunu 7GB, bet . Statistika rodo, kad net pusė aktyviausių . Nezinau kazka bobulka minejo, kad girdejo kazkur, kad BITE pensininkams taiko nuolaidas pokalbiams ir telefonams taip pat. BITES paslaugomis laiką Jūsų įmonės abonentams taikysime specialius mokejimo planų , nurodytų . Puikūs TELEmokėjimo planai : išsirinkite ir užsisakykite tik planą , arba planą su telefonu! Kita sutartimi numatyta, kad Bitės ryšiu pradės naudotis ir Lietuvos telekomo darbuotojai.


Bite planai

Verslininkams pasiūlyti nauji mokėjimo planai Verslas ir Verslas. Mobiliųjų operatorių paslaptis? Kartu su planu suteikiamos neribotos pokalbių minutės, bites planai akcijos SMS bei mėnesio interneto apsauga.


Mėgsti plepėti telefonu, o gal tau svarbiausia internetas? Rinkis pokalbių ir interneto planą , kitas paslaugas ir susidaryk savo EŽIO planą. Pirmieji sužinokite apie specialius pasiūlymus ir naujienas iš BITĖS. Pasak advokato, pasirašyta sutartis – neterminuota, jos metu suteikiami . Pereiti į Peržiūrėkite planus - Bendrosios prieglobos planai.


BITĖ LIETUVA, UAB , kviečia užimti šias pareigas IT SISTEMŲ. Lankstus darbo grafikas. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies).


BITĖ Lietuva“ siūlo mobiliojo interneto paslaugas telefonams, planšetėms, bei kompiuteriams. Didelis mobiliojo interneto planų pasirinkimas, patrauklios kainos. Taigi iš viso, planų, neįskaičiavus akcijinių planų, kuriuos įmonė keičia kiekvieną mėnesį.


BITĖ - paslaugų pardavimas, platus mobiliojo ryšio telefonų bei aksesuarų jiems pasirinkimas. Prekių ir paslaugų grupės: BITĖS paslaugų pardavimas .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai