2014 m. spalio 17 d., penktadienis

Ploni mezgimo siulai

Ploni mezgimo siulai

Cofil, BiellaYarn, Drops ir t. Parduotuvėje randami ir stori, ir ploni mezgimo siūlai , . Aukščiausios kokybės mezgimo siūlai už itin patrauklią kainą. Ploni ir spalvingi mezgimo siūlai skaroms - plonytė it voratinklis mohera, spalvinga merino vilna ar medvilnė. Siūlus savo skarai ras kiekviena.


Suffle - subtilių spalvų, ploni , minkšti medvilninės gijos, apvytos plonyčiu poliesterio siūleliu dėl tvirtumo, mezgimo bei nėrimo siūlai ritiniuose. Mohera siūlai mezgimui naudojami megzti kardiganams, megztiniams ar šalikams. Plonas, bet šiltas mohera siūlas el. DROPS siūlai gaminami iš įvairių natūralių bei sintetinių pluoštų.


Nuo to kaip suverpta vilna, priklauso, ar siūlai bus ploni ir gražūs, ar tankūs ir šiurkštūs. Mezgimo siūlai ritėse mezgimui rankomis ir mezgimo mašinomis. Mezgama tiek rankomis, tiek kl. Itališki verpalai pasižymi aukšta kokybe, ryškių bei pastelinių atspalvių, įdomių fakrūrų įvairove.


Ploni mezgimo siulai

Naudojami natūralūs pluoštai išdirbti naujausių technologijų . Trunte merino baby - švelnūs ir ploni merino vilnos mezgimo siūlai. Galime pasiūlyti įvairių siūlų mezgimui, skirtingų spalvų ir atspalvių , ir . Mūsų siuvimo ir mezgimo priemonės – tiek ploni siuvimo siūlai , mezgimui skirti dideli siūlai , tiek papildomi reikmenys – jų pas mus yra daugybė, tad išsirinkti bus. Iš kairės 1-je dežėje šviesiai pilki (šviesiausi siūlai ). Visgi jie ploni tiek, kad galima būtų šias kojines dėvėti su įprasto dydžio batais, . Taip vos nenutiko ir šį kartą, prieš daugiau nei keturis dešimtmečius, kažkuriame Kauno fabrike suverpti ploni mezgimo siūlai atgulė artimųjų spintose, . Alize Angora Gold Simli - purūs ir ploni siūlai. Siūlai ypatingi tuo, kad turi blizgesio, todėl puikiai tinka puošnioms skraistėms, šalikams, skaroms.


Posts about ploni mezgimo siulai written by Milda G. Mezginiai iš Galanta Tweed bus ploni , bet šilti. Cotton-Wool mezgimo siūlai. Merino Extrafine 2Lace - ploni , aukštos kokybės merino vilnos siūlai. Daugiau informacijos, visos spalvos ir mezgimo dizainai su aprašymais čia . Tai lietuviški akrilaniniai siūlai , lengvai susukta iš šešių plonų gijų. Siūlas Leila yra purus, minkštas, tinkantis megzti įvairius vasarinius rūbus, siūlas malonus . Tai aukštos kokybės natūralaus pluošto mezgimo siūlai ! Siūlas yra susuktas iš plonų gijų, mezginys yra tvarkingas ir lygus.


Ploni mezgimo siulai

Drops siūlų siunta, dar vienas - paskendę milijone naujų virbalų pakuočių. Atsirado Einband MZ gana netikėtai, iš šiltų ir plonų žakaradinių megztinių . Siūlai internetu visuomet kainuoja šiek tiek pigiau negu perkant paprastoje parduotuvėje. Rudenį palyginti nebrangiai kainuoja ploni ir lengvi mezgimo siūlai.


SIŪLAI MEZGIMUI IR NĖRIMUI internetu, mezgimo siūlai , siūlai internetu. Jei pageidaujamos spalvos siūlų nėra arba yra per mažas kiekis, yra galimybė .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai