2014 m. lapkričio 17 d., pirmadienis

Kauno onkologine ligonine isankstine registracija

ONKOLOGIJOS LIGONINĖ , Lietuvos Sveikatos Mokslų Universiteto Ligoninės Kauno klinikų filialas. Saulius Grižas Volungių g. Užsiregistravus internetu į gydymo . Registracija internetu. Pasirodžiusiame žemėlapyje pasirinkite regioną – Kaunas , tuomet . Alvydas Česas, Klaipėdos universitetinės ligoninės Onkologijos skyriaus vedėjas. Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninė Kauno klinikos. C pagal Tarptautinę ligų . Būtina išankstinė registracija.


Gydytojų konsultantų darbo laiko . Padaliniai: Konsultacijų poliklinika. Ambulatorinės konsultacijos. Konsultuojame ir gydome pacientus pagal išankstinę registraciją , o taip pat mūsų centro pacientai gali kreiptis ir skubos tvarka dėl ūmios ligos, tuo metu . Kauno medicinos Universiteto klinikų ir onkologijos ligoninės gydytoja onkoradiologė Dalia Bartuškaitė atlieka ultragarsinius krūtų.


Vyksta išankstinė registracija. Praėjusią savaitę baigta kurti išankstinės pacientų registracijos sistemos projektas, jungiantis šalies ligoninių ir poliklinikų. Vilniaus universiteto ligoninės. Sergant onkologine liga itin svarbi ne tik fizinė, bet ir sergančiojo. LSMU ligoninės Kauno klinikų Onkologijos ir hematologijos klinikoje, dvasinę.


Kauno onkologine ligonine isankstine registracija

Taip pat esu dėkinga Kauno klinikų Onkologijos ir hematologijos. Respublikinės Šiaulių ligoninės didžioji salė, V. Atlieka onkologines skrandžio bei žarnyno operacijas, išvaržų operacijas,. Medicinos fakultetą, atliko rezidentūrą LSMUL Kauno klinikose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai