2017 m. rugsėjo 11 d., pirmadienis

Glamžyta patalynė

Glamžyta patalynė

Glamžyto kartūno patalynė visai šeimai! Maloni ir jauki glamžyta patalynė Jūsų šeimai ir namams. Medvilnė – puikiai sugeria drėgmę ir nesielektrina, . Siūlome iš šiu audinių komplektus, . Vaikiškas patalynės komplektas (naudotas): pagalvė ir užklotas (100x135cm.). Pagal šį filtrą tinkamų produktų neradome.


Siūlau pamėginti dar kartelį arba susisiekti su manimi. Gaminame, prekiaujame patalynės komplektais bei kitais tekstilės gaminiais iš. Nuostabi glamžyta patalynė tik nuo 16. šilko, satino ir kiti įvairūs patalynės komplektai viengulėms, dvigulėms lovoms už gerą kainą. Platus patalynės komplektų pasirinkimas.


Patalynės komplektai, užvalkalai internetu pigiau. Skirtingi dydžiai ir modeliai geromis kainomis. Satino ir medvilnės patalynės suaugusiesiems ir vaikams.


Glamžyta patalynė

Lininės patalynės komplektas 2x 2PAT03 glamžytas. Audinys: GLAMŽYTA DROBĖ, 1 medvilnė. Gamintojas: UAB Avytė Pristatymas per 1-d. Visa patalynė , įskaitant ir paklodę, siuvama iš tos pačios . Taškas Prieš perkant užvelkamąją patalynę , vertėtų atidžiai apžiūrėti siūles,. Trijų dalių patalynės komplektas iš medvilninio audinio.


Perkant audinius Coliukėje patalynę siuvame nemokamai. ANKRAS dalių patalynės komplektas iš glamžyto audinio. Tai yra 1 medvilninis . Natūrali, ekologiška lino patalynė ir tekstilė namams, individualūs užsakymai. PERKANT AUDINĮ - PATALYNĘ SIUVAME NEMOKAMAI ! As irgi uz Kurima , nusipirkau glamzytos medziagos patalyne , tai dziaugiuosi, . Gofruota medvilnė, maloni kūnui-ir nereikia lyginti ! Pagrindiniai aspektai, kurie turi būti žinomi prieš renkantis patalynę yra trys:.


VAIKIŠKI PLEDAI, PATALYNĖ, TEKSTILĖ VAIKAMS. Motociklininko striukė W-TEC Foibos PLUS. Minkšta vaikiška patalynė - Spalvingas vaikiškos patalynės komplektas tinkantis vaikui nuo gimimo iki trejų metų amžiaus. Akių kontūro raukšlių užpildas 15ml. Komplektą sudaro antklodė . Atsiimkite LP EXPRESS siuntų savitarnos.


Trikotažinės bei frotinės paklodės su guma, neperšlampamos paklodės. Raukšlių atsiradimą ant kaktos yra iš kolageno ir elastino savybių praradimo pasekmė, suteikiant odos .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai