2019 m. kovo 21 d., ketvirtadienis

Skaidres apie gamta

Niekini gamtą – kenki sau! Einant miesto parko takeliu saulėtą . Upės ir upeliai yra gražūs. Kiek grožio mūs pasauly, . Ekologija ( skaidrės ). Kadangi jis gali daryti veiksmus kurie gali įtakoti gamtą , supratęs visą tos sistemos tvarką ar esmę .

Apskaičiuok kelią, greitį, laiką (Interaktyvusis pratimas). Skaidrės gandrų sugrįžimo dienai. Medžiai - gamtos stebuklai.


Prašau Jūsų, Mūsų pačių labui - tausokime gamtą , saugokime savo gimtąją. Kūrybinis darbas Termometras. Pristatėme skaidres Oro tarša.


Ypač linksmas ir kūrybingas skaidres pateikė Edvinas. Dabar daug kalbama apie ekologiją, apie tai kiek daug šiukšlių išmetama ir kaip jos teršia mūsų aplinką. Ką daryti, kad nepaskęstume tose .

Vytauto Didžiojo universiteto firminio stiliaus knygoje pristatomas universiteto stilius ir jo formavimo . Atsisųsk PPt s skaidres arba pasiruoškite SW 1. PPT paveiksliukus galite . Arbatos pakelis, dilgėlė, slyvos šakelė, lenta, viela, stiklo duženos, kiaušinio lukštas, kotletas, plastikinis butelis, nupjauta žolė, lapai, sena . Projektas „Repo muzika“. Filmas „Knyga mano pasaulyje“. Microsoft Power Point Presentation 5. Marius Katiliškis, negalėdamas gyventi savo tėvynėje, savo kūriniais visada buvo joje, sugebėjo labai smulkiai, sodria, turtinga kalba aprašyti gimtinės gamtą. Mokinio – gamtos tyrėjo samprata. Svečias dovanojo vaikams edukacinę programą ,,Lietuvos gamta “. Jo vaikystė buvo sunki ir varginga: trobesiai buvo menki, skurdi ir visa buitis, bet aplinkui buvo graži gamta.


Nuo mažens piemenavo, dirbo sunkius ūkio darbus. Mikroskopo skaidrės “Botanika”. Tema – tai darbalaukio fono paveikslėlių, lango spalvų ir garsų derinys. Norėdami gauti temą, išskleiskite vieną iš kategorijų, spustelėkite . Pateiktis gamtos ramybės tema (plačiaekranė). Domarkienė Audronė Išvestinių taikymas kl.


Matematikos ir gamtos mokslų integruotas tyrimas. Demonstruojamos skaidrės su gėlių laikrodžiais iš įvairių pasaulio šalių.

Gamta ir žmogus 5-kl. PELĖS KLAVIŠU ANT SKAIDRĖS FONO IR PASIRINKITE. Trečias paveikslo kūrimo būdas išryškėja iš skerdžiaus veiksmų ir poelgių, gebėjimo bendrauti su žmonėmis, iš jo požiūrio į darbą, gamtą , mišką, medį. Ausis- garso bangų imtuvas“.


Rengė Tauragės „Aušros“ progimnazijos biologijos mokytoja metodininkė Aida. Kaip fizika tiria gamtą ? Per integruotą informacinių. Prie kiekvienos paukščio rūšies skaidrės nurodytas paukščio paukščio priklausymas .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai