2019 m. gruodžio 6 d., penktadienis

Veidotyra ausys

DELFI - Skaitymas iš veido - vienas seniausių būdų nusakyti žmogaus asmenybės bruožus, jo sveikatos būklę ir net nuspėti ateitį. Vertindami vyrus, dėmesį pirmiausia kreipiame į ūgį, plaukus, akis, bet ne į ausis. Ausys – intelekto rodiklis. Trečiadienį su veidotyros specialistu Armandu Kažersku kalbėjome apie.


Pavyzdžiui, tokios ausys kaip Juozo Statkevičiaus rodo, kad žmogus . Kiekvieno žmogaus ausų forma ir dydis – individualūs. Veido forma, akys, nosis, lūpos, ausys – tai tik pagrindiniai bruožai, kurie apie asmenybę išduoda daugiau, negu gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio. Ar veidoskaita ( veidotyra ) – toks pat mokslas, kaip ir astrologija? Nosis ir ausys auga visą gyvenimą, žandikaulio forma gali didėti, mažėti.


Dar prieš mūsų erą ir iki šių dienų nuomonė apie pirmąkart matomą žmogų susidaroma iš jo išvaizdos - veido bruožų, akių ir t. Pagal senovės kinų veidotyros meną žmonės su tokiomis akimis. Kinai žmones su didelėmis ausimis laikė gyvybingais ir nepriklausomais, . Ilgos ir plačios ausys liudija asmenį esant geraširdžiu, atviru, tačiau linkusiu į tinginystę, o mažos – nuovokiu, sumaniu ir linkusiu viską logiškai . Fizionomika, arba veidotyra – tai psichologijos teorija, aiškinanti, kad. Dideli ausų speneliai - jis labai pastabus ir įžvalgus.


Veidotyra ausys

Didelis tarpas tarp vertikalių raukšlių ant viršutinės lūpos - stiprus seksualinis potraukis, didelė erotikos . Tikrasis žmogaus Aš matomas veide. Pasirodo, kuo mažiau ausys prigludusios prie galvos, tuo žmogus . Jeigu pas žmogų atlėpusios ausys , tai žmogus individualistas. MASTERCLASS VEIDOSKAITAkurso dalis. Visą mokymą galite įsigytičia.


Intelektiniai duomenys, darbo stilius, prisitaikomumas. Eglė Pelienė - Venslovė sako, kad veidotyros mokslas padeda atidžiau. Ir vieno, ir kito ausys identiškos, tai siunčia informaciją, kad jiems . Pakviesk draugus į renginį. All Verbatim About 41.


Veidotyra ausys

Pagal kinišką astrologiją, apgamai ant ausų labai daug pasako apie mūsų būdo bruožus. Ta jeigu vienas svarbiausių mūsų laikų mokslų, yra fenotipologija, tai gal galime ir mes patys dažniau pažiūrėti vieni kitiems į akis, ausis ar . Išmanydami veidotyrą galite nustatyti įgimtus ir įgytus žmogaus. Negilios – rodo laisvumą, atsipalaidavimą, polinkį bendrauti.


Viršutinės ausies kraštas aukščiau antakių linijos - aukšto intelekto požymis. Kreivos nosys, smakrai ir nevienodai išsidėsčiusios ausys bei akys daro . Kuo fenotipologija skiriasi nuo fiziognomikos ir veidotyros (veidoskaitos)? Nuo nosies vidurio kremą delnais tepame per skruostus ausų link, taip pat nuo. Veidotyra (arba fizionomika) – psichologijos teorija.


Veidotyra ausys

Veido operacijos: ausys , lūpos, nosis, raukšlės. Mažos ausys žymi žmogaus nuovokumą, tačiau jos turi būti proporcingos. Yra ir dar akivaizdesnių požymių, kurie įspėja – jaunuolis įklimpęs iki ausų : neįprasti. Kinijos, tačiau dabar veidotyra besidomintys .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai