2020 m. kovo 9 d., pirmadienis

Uzia nesiojamas kompiuteris

Mobiliųjų telefonų techninis centras atlieka garantinį ir negarantinį mobiliųjų. Sužinok taisymo kainą suvedęs sugedusio įrenginio pavadinimą ar modelį . Ekrano keitimas , nuo €. Stiklo keitimas , nuo €. USB maitinimo lizdo remontas, nuo €. Populiariausių telefonų ir planšečių taisymo kainos. Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių remontas Kaune.


Uzia nesiojamas kompiuteris

Išlaužtų audio ir maitinimo (dc, mini usb, micro usb, usb c) lizdų keitimas. Siūlome remonto įmonėms DIDMENINĘ KAINĄ. Sugadinto maitinimo lizdo remontas, USB ir kitų jungčių perlitavimas. Klaviatūros klavišo parinkimas ir įstatymas (2-migtuko vnt. kaina ), 1€.


Kompiuterio vyrių keitimas - orentacinė kaina 2€. Sulūžusio krovimo lizdo remontas, € - €. Televizoriaus impulsinio maitinimo bloko remontas. Planšetinio kompiuterio krovimo lizdo remontas ar keitimas.


Nešiojamų kompiuterių remonto kainos. Telefono garsiakalbio keitimas ir taisymas. Rašykite arba skambinkite mums ir mes pasakysime preleminarią supirkimo kainą. Atliekame telefonų ekranų ir stiklų keitimo darbus, teikiame sušlapusio telefono.


Išorinio maitinimo bloko taisymas nuo €. Iš anksto įvardyti tikslią planšetės taisymo kainą būtų sudėtinga, todėl iš pradžių atliekame. Nustatysime gedimą ir darbų kainą nemokamai, o remontą atliksime tik Jums. Ausinių lizdo keitimas , remontas.


Uzia nesiojamas kompiuteris

Dėl detalesnės informacijos prašome kreiptis nurodytu telefonu arba atvykti į saloną. Bendradarbiaujame su mobiliosios įrangos gamintojais ar . Jei sulūžo Jūsų kompiuterio USB, HDMI ar maitinimo lizdas ,. Procesoriaus lizdo keitimas 50eur. Preliminarios telefonų remonto kainos.


Nustatę gedimą, įvertinsime remonto kainą ir suderinsime ją su jumis telefonu. Darbų sąrašas, Kaina be PVM. Maitinimo bloko remontasnuo 30eur. II lygio gedimo nustatymas, jei telefono taisymas nevykdomas pas mus.


Lizdų perlitavimas, keitimas į naujus, Nuo 15€ . PASLAUGOS, KAINOS €, TERMINAI, GARANTIJA. Išsami diagnostika, UŽ AČIŪ :) d. Baterijos keitimas , 19.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai