2020 m. liepos 3 d., penktadienis

Vu slauga konkursinis balas

Vu slauga konkursinis balas

Ekonomikos ir verslo administravimo fakultetas. Chemijos ir geomokslų fakultetas. Kviečiamųjų konkursiniai balai. VU Medicinos fakultetas.


KONKURSINIO BALO SANDARA STOJANTIESIEMS Į ANTROSIOS PAKOPOS IR PROFESINES. GX0Visuomenės sveikata. Stojančiųjų konkursinis balas turi būti ne mažesnis nei balai. Programų sistemos, KTU.


VU odontologija arba LSMU vnf? Bendrosios praktikos slauga , KK. Kaip manote, jei mano konkursinis balas 18. Stojant privalu turėti ne mažesnį nei konkursinį balą.


Juškevičienės teigimu, visai kitokia situacija dėl Klaipėdos universiteto ir kolegijos slaugos. Vilniaus universiteto ir Lietuvos. Aukščiausią vidutinį konkursinį balą šiemet turi priimtieji į Lietuvos sveikatos mokslų.


Pažymėtina, kad tiek slaugos ir akušerijos studijų krypties atveju,. AUKŠČIAUSI MINIMALŪS BALAI – VU (DALIS PROGRAMŲ – LIKUSIOS – 3). VF STUDIJOSE KONKURSINIS BALAS SUMAŽĖJO, TAČIAU VNF. Norėčiau stot į slaugą LSMU, bet nemanau, kad įstočiau i vf vietą.


Priėmimo į VU konkursinis balas išliko aukščiausias ša- lyje. Medicina ir sveikata be mitybos, slaugos ,. Konkursinio balo sandara. VF ir ST vidutiniai konkursiniai balai pagal aukštąsias mokyklas, 20m. Per pirma stojima, paskutinio konkursinis balas buvo 16. VU ir MRU nesulauksi tų laisvų vietų po pirmo stojimo etapo,o kokiam pedagoginiam laisvų vietų.


Ar as sakiau, kad man nepatinka slauga ar as kazko pries ja ? VGTU transporto inžinerinė ekonomika ir vadyba vf.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai