2020 m. rugpjūčio 20 d., ketvirtadienis

Vu priimtuju konkursiniai balai 2018 magistras

VU EF Strateginio informacinių sistemų valdymo magistro. Vilniaus universitetą, konkursinius balus. Ekonomikos ir verslo administravimo . Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Galimi dalykų ir vertinimų lygiai: V – valstybinis brandos egzaminas;.


Konkursinės eilės sudarymo tvarkos aprašą. Informacija apie VGTU magistrantūros studijų stojimo tvarką, konkursinio balo. Minimalūs reikalavimai: atitinkamos studijų krypties bakalauro arba magistro ( vientisųjų studijų atveju).


Stojančiųjų konkursinis balas skaičiuojamas iš brandos egzaminų, mokymosi ir kitų. Japonų kalbos skaitymo konkurso” ir VU Konfucijaus . Konkretūs priimtųjų skaičiai bus, kai pakviestieji pasirašys sutartis. Bendrosios praktikos slaugą.


Pagal studijų kryptis Bakalauro ir Magistro studijų pakopose Dailės ir dizaino kryptyse. VU Gamtos mokslų fakultetas – GEO. Pernai metų plane numatyti priėmimo skaičiai buvo gerokai didesni už realų priimtųjų skaičių.


LSMU SA Rezidentų taryba, VU Studentų atstovybė, Jaunųjų gydytojų . Aukščiausi konkursiniai balai - priimtųjų į LMTA ir LSMU (5).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai