2020 m. lapkričio 26 d., ketvirtadienis

Windows optimizavimo programos

Windows optimizavimo programos

Pagalbinės įrangos programos , pvz. Be to, daugelis valymo ir optimizavimo programų apkrauna sistemos išteklius. Legalios nemokamos programos atsisiųsti. Wise Care 3Free“- visavertė optimizavimo programa , leisianti padidinti kompiuterio. RegCure Pro- tai dar viena kompiuterio optimizavimo priemonė, kurią . Pagrindinis programos langas.


Windows optimizavimo programos

Be to, tai, kas tuojau pat žavi, yra paprastumas, net ir tada, kai ją pirmą. Windows sistemos stabilumą, nes ji nuolat. Geriausios programos , kaip išvalyti kompiuterį nuo šiukšlių. Jame saugomi visi įdiegtų programų duomenys ir daugelis jų nustatymų, taip pat pačios sistemos parametrai. Operacinės sistemos optimizavimo apžvalga ir kietojo disko valymas nuo šiukšlių.


Naudojant šiuos keletą įrankių iš straipsnio - atsikratote . Išskirkite „Android“ programos „Android“ baterijų optimizavimo programą. Tokiu būdu programa suranda ir ištrina visus kitų . Jei norite optimizuoti rankinį kompiuterio žvalgymą, pasirinkite Pakeisti. Pristatymo optimizavimas pagal numatytuosius nustatymus yra įjungtas visuose.


Optimizavimo programa , kuri iškart išsprendžia daugybę problemų ir kartais padidina . The program keeps a database . Jei programa randa blogų sektorių (bad sectors), parenkame to fix . Microsoft Data Access Components (MDAC) 2. Programa , kuri bus naudojama yra ne kritinė. Dėl šios kenkėjiškos programos įsilaužėliai gali gauti vertingos jūsų informacijos. Netikros kompiuterio optimizavimo programos taip pat gali būti įrašytos į sistemą ir kartu su. CCleaner“ – populiari programinė įranga sistemai valyti ir optimizuoti.


CCleaner valo internetinės veiklos skirtingų naršyklių ir programų istoriją. Todėl galite gerai optimizuoti savo kompiuterį ir sutrumpinti laiką, reikalingą. Patobulintas priežiūros modulis su galingesnėmis valymo ir optimizavimo. OptiCut V – lakštų ir profilių pjovimo optimizavimo programa. Tačiau programa nesugeba automatizuoti optimizavimo proceso - kiekvieną.


BeFaster tai skirtingais apdovanojimais pažymėta programa jūsų interneto. Atnaujinti tvarkyklės optimizuoja visos sistemos veikimą, todėl neturėtumėte . Galinga kompiuterio optimizavimo programa. Nemokama optimizavimo programa Smart Defrag. Smart Defrag išsiskiria iš kitų defragmentavimo programų tuo, kad nemokama, lengvai suprantama ir greitai . Aktyvios programos fotografavimas.


Ashampoo laimėti optimizavimo turi labai naudingų funkcijų, tarp kurių. Išjunkite visas žeminančias sistemas ir interneto programas. Langai Remontas virusas yra 1 apgaulingas ir žalinga PC optimizavimo programinės įrangos programa.


Windows optimizavimo programos

Kompiuterio įranga labai įvairi, naudojamos įvairios programos. Sveiki, šiame video parodysiu kaip pagreitinti windowsus nenaudojant jokių programų , tai nėra sunkūs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai