2021 m. sausio 8 d., penktadienis

Zemu dazniu ausines

Zemu dazniu ausines

Tik jūs, muzika ir geriausi judesiai. Pirma, tai garso dažnių , kuriuos gali atkurti ausinės , intervalas. Kalbant paprastai, žemi jautrumo rodikliai rodo, kad ausinės sunaudos . Fantastiški žemi tonai“, labai geras skambėjimas, 3D garso. Numatytasis rikiavimas . Didelis pasirinkimas įvairių ausinių.


Laidinės , BT ,su triukšmo eliminavimu, kompaktiškos, sportinės komfortiškos, high end lygio. Vidinės ausinės su mikrofonu Msonic, garsumo valdymas MH217K Juodas. Uždaro tipo ausinėse žemi dažniai paprastai būna labiau pabrėžti ir ryškesni, . Tam yra kelios priežastys, visų pirma, didžiulis skirtingų tipų ausinių.


Minusai: garso kokybė ir žemų dažnių skambesys neprilygsta didelėms . Standartinės ausinės , In-Ear ausinės , ausinės specialiai kompiuteriniams žaidimams, ausinės sportui ir bevielės ausinės. Platus pasirinkimas ir žemos kainos! EMŲ DAŽNIŲ EFEKTO indikatorius (oranžinės spalvos) užsidega. Prijunkite atkūrimo įrenginį prie INPUT lizdo su pridėtu ausinių kabeliu. Belaidės erdvinio garso ausinės MDR-XB950B1.


Pagamintos kokybiškai, su metaliniu lankeliu. Ausinės naujos ir puikaus stovio, pirktos prieš . Mano nuomone, laidinės ausinės perteikia geresnę kokybę, geriau atkuria aukštus ir žemus dažnius. Kita vertus, belaidės, yra labiau mobilios.


Veikimo nuotolis: Apie 10m. Magneto tipas: Neodimas. Dažnių juosta: 8-2000Hz (su laidu). Maksimali įvesties galimybė: 30mW . Maitinimo šaltinis: Integruota vidinė baterija. Dviejų juostų į ausis įstatomos ausinės (du atskiri žemų ir aukštų dažnių garsiakalbiai) su mikrofonu.


Aukštos kokybės ausinės - maloniam muzikos klausymui! Ieškote patikimų, estetiškų ausinių? Pasižvalgykite po internetinę parduotuvę ir džiaukitės . O apie ausų būgnelius drebinančius žemus dažnius parašyti tiesiog privalo bet koks save gerbiantis gaming ausinių gamintojas. Tiesa, dažnai būtent su . Nė vienų dažnių „Meze“ nepadaugino ir nepagailėjo.


Jeigu mėgstate „bumčikus“, jeigu norite kuo daugiau žemų dažnių , šios ausinės ne jums. Prekyba salone bei internetu. DT4daug stipresni, bet tas prislopinimas garso. HUAWEI FreeBuds 3“ yra belaidės aplinkos triukšmą izoliuojančios ausinės. Kompleksinis žemų dažnių garso kanalas sumaniai integruotas kiekvienoje . Galaxy Buds“ – į ausis įstatomos, gana stambokos ausinės.


Zemu dazniu ausines

Ne, ji nėra labai bloga, bet labai pasigedau žemų dažnių. Atsiriekusi gan didelę dalį nebrangių ausinių rinkos, „FiiO“ ryžtingai eina.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai