2014 m. birželio 4 d., trečiadienis

Daiktu mainai

Daiktų ir paslaugų mainų pasiūlymai ir paieška. Tuo neabejoja Alytaus regipono atliekų tvarkymo centras (ARATC), pirmasis šalyje įrengęs naudotų daiktų keitimosi paviljonus ir jau pradėjęs tokių daiktų mainų. Nuostabi iniciatyva Alytuje!


Kol specialistai kalba apie žiedinę ekonomiką, gyventojai tiesiog . Daiktų mainų punktai Lietuvoje dygsta vienas po kito. Nauja paslauga: atliekų surinkimo aikštelėje – naudotų daiktų mainai !

Pirmoji ekskursijos stotelė – Alovės gatvėje esančioje stambiagabaričių atliekų surinkimo aikštelė ir jame įsikūręs daiktų mainų punktas. Katalogo „Dzūkų abrūsėliai. Pagrindinis tikslas, kad kuo mažiau daiktų patektų į sąvartynus.


Atliekų surinkėjai mano, kad mainų punktai bus populiarūs, mat žmonės jau . Foto, video reportažai, komentarai, specialistų apžvalgos. Gariūnų verslo ir kultūros parke, Gariūnų g. Antrinių daiktų rinka Lietuvoje yra labai maža, tačiau naują postūmį šiai rinkai augti teikia Alytuje atidarytas pirmasis daiktų mainų punktas, kur . Sukurtas pagal indvidualų užsakymą su Laravel sistema. Pakartotinio naudojimo padalinio vadovė Agnė Jučienė sako, kad didžiausias mainų punktų tikslas – kad kuo daugiau daiktų iš naujo būtų .

Vadinasi, kai už perleistą daiktą pajamos gaunamos natūra (kitu daiktu ), mainų sutartimi perleisto daikto perleidimo pajamomis laikytina įsigyjamo daikto tikroji . Planuojama, kad iki šių metų lapkričio pabaigos Vilniaus regione esančiose didelių gabaritų atliekų aikštelėse iškils senų daiktų mainų. Aplinkos ministerijos inicijuotais pakartotinio daiktų panaudojimo. Alytaus regionas buvo pirmasis Lietuvoje, kuriame įgyvendinta daiktų mainų sistema. Kauno RATC siekia mažinti vartojimą ir išmetamų atliekų kiekį, todėl siūlo gyventojams . Kaip pavadinti atliekų surinkimo aikštelėse veikiančius daiktų mainų paviljonus? To paklausęs ir šių punktų pavadinimo parinkimo konkursą . Kad žmonės nemestų nereikalingų daiktų prie konteinerių, negadintų.


NUOTRAUKOS: Alytuje atidaryta mainų aikštelė: pamatykite, ko galima . Jeigu turi nebenaudojamų daiktų , kartu su draugais ar kolegomis suorganizuok mainų vakarėlį ir linksminkitės keisdamiesi apranga. Arba atiduok savo daiktus . Pagal mainų sutartį viena šalis įsipareigoja. Jeigu ko kita nenumato mainų sutartis, preziumuojama, kad daiktų kaina yra . Mainų sutarties samprata 1. O jau ją čia atvedė aistra sendaikčiams ir daiktų mainai. Todėl ir Doris su Jurgen prisipažįsta, kad jų namuose yra daiktų . Alytaus rajono atliekų tvarkymo centras buvo pirmieji, kurie įkūrė daiktų mainų punktus.


Jų pavyzdžiu bando sekti ir kiti miestai, tačiau būtent . Vilnius, Lithuania, Vilnius, Lithuania.

Mainais įsigytų daiktų paėmimo teisinės pasekmės. Daiktus priėmusi mainų šalis, sužinojusi, kad daiktus perdavusi šalis nebuvo jų savininkas, turi teisę tuos. Daiktų dalinimasis, pakartotinis naudojimas, taisymas, perdarymas,.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai