2014 m. rugpjūčio 5 d., antradienis

Senuku akcijos

Senuku akcijos

TREČIADIENĮ, PENKTADIENĮ, ŠEŠTADIENĮ IR SEKMADIENĮ specialiai Jums su MYLIMIAUSIA kortele daugeliui prekių taikoma net nuolaida! Top elektronikos ir buitinės. Elektronikos NAUJIENOS! SENUKAI akcijų ir nuolaidų leidinys Nr.


IKI, MAXIMA, NORFA ir PRISMA parduotuvių kaininius leidinius, savaitgalio bei kitus pasiūlymus. LT akcijų leidinys jau čia. Aktualūs akcijos šiandien.


SENUKUOSE - daugeliui prekių su MYLIMIAUSIA kortele! VIENA MYLIMIAUSIA KORTELĖ VISOMS NUOLAIDOMS. Naujausios Moki-veži akcijos , taikomas nuolaidos, vykdomi Išpardavimai ir specialūs pasiūlymai. Leisk Sau Daugiau - Mokėk Dar Mažiau! Didžiausias statybos, remonto ir buities prekių tinklas Lietuvoje.


Senuku akcijos

Jei jus domina nuolaidos, akcijos ir specialūs pasiūlymai kitose parduotuvėse,. Vartotojų teisių apsaugos tarnyba . Sveiki, gal kas galit patart ar žinot ką geriau galima pasirinkti, nei meistro planą? MoQ“ programėle (skenuojant QR kodą) už prekes . Komercinis pavadinimas ‎: ‎Įmonių grupė „Kesko. Pajamos ‎: ‎438mln. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Nuostabiam gimtadieniui! Akcija galioja iki gruodžio d. Tačiau būna ir taip, kad turėję atpigti prekės per akciją nejučia pabrangsta. Nuolaidos taikomos ir prekėms, užsakomoms iš katalogų.


Virtuvės komplektas Jūra-1. UAB Litorina užsiima statybinių medžiagų prekyba ir įvairių prekių didmeninę ir mažmeninę prekybą. Kitos grupės akcijos toliau . DYSON pilnvarotais izplatītājs Latvijā - īpašie piedāvājumi!


Piedāvājums spēkā: no 06. Senukų “ parduotuvėse bent 7 . TOP SHOP – tai parduotuvė, kurioje rasite televizijoje pristatomas ir reklamuojamas plataus vartojimo prekes. Jūs galite iš karto įsigyti populiarių ir Jums . Nuolaidų kortelė galioja tik punkte nurodytuose SENUKŲ. Smulkiam versle yra sunku padaryti ar ilgiau palaikyti kokias akcijas , nes dauguma.


Kokiu senuku tai neliecia, o smulkus prekeiviai retai daro akcijas arba . UAB „Domus Lumina“ salonas Panevėžyje: Darbo a. Jysk internetinės parduotuvės už geriausią kainą! Prie geležinkelio pervažų – policijos akcija. Gaukite GERIAUSIUS pasiūlymus pirmas! Tai tyliai veikiantys ir sandarūs vartai su puikia, Lietuvos klimatui prit. Besidomintys sodininkyste ir daržininkyste Žalioje stotelėje ras sodo ir daržo prekių: įrankių, sėklų, sodinukų ir kitų produktų gražiam sodui bei daržui.


Platus gyvūnų priežiūros prekių ir maisto pasirinkimas. Tik aukščiausios kokybės prekės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai