2014 m. rugpjūčio 1 d., penktadienis

I biblioteka

Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Registruotais bibliotekos vartotojais gali būti visi Lietuvos Respublikos gyventojai, įstaigos, organizacijos, užsienio piliečiai. Iš bibliotekos galima grįžti nešinam ne tik knygų krūvele, tačiau ir filmu vakarui ar viniline plokštele muzikos gurmanams.


Kaip tapti bibliotekos vartotoju? Ar galima grąžinti knygą kitoje bibliotekoje ? Peliukus vaizduojantys piešiniai-kalendoriai .

Kauno miesto savivaldybės Vinco Kudirkos viešojoje bibliotekoje veikia kompiuterizuota skaitytojų aptarnavimo sistema. Norint naudotis bibliotekos. Nuo seno vyrauja nuomonė, kad biblioteka – tai tik knygų saugykla, kuri tik išduoda ir priima perskaitytas knygas. Ir tik aktyvūs, dažnai čia besilankantys žmonės . Lentvario miesto biblioteka.


Rūdiškių miesto biblioteka. Dauguma jų pirmą kartą lankėsi bibliotekoje , . Kauno kolegijos bibliotekos ir informacijos išteklių centro tinklalapis.

Norime Jus informuoti, kad nuo šiol į biblioteką galite patekti įprastu būdu – pro pagrindinį įėjimą. Vykstant Respublikos gatvės tvarkymo . Klaipėdos miesto savivaldybės viešosios bibliotekos Meno skyriuje (J. Janonio g. 9).


Ilonos Stančikienės koliažų parodos „Identitetas“ . Kviečiame šeimas turiningai praleisti laiką bibliotekoje. Nors šis šeimadienis skiriamas tėčiams ir vaikams, atsiveskite ir mamas, močiutes ir senelius, draugus ir . Smalsučiai“ ugdytiniai ir jų auklėtoja Rita . Panevėžio rajono viešojoje bibliotekoje kraštiečio kunigo Kazimiero Čiplio – Vijūno pjesę. Drugelių“ grupės vaikučiai vyko į edukacinę-pažintinę išvyką į Radviliškio viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyrių. Nuo šiandien raseiniškiai ir miesto svečiai į Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešąją biblioteką galės kopti atnaujintais, saugiais ir prie pastato . Klaipėdos mažojo licėjaus mokiniai lankėsi Klaipėdos savivaldybės viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriuje, kur dalyvavo . Rožyno progimnazijos bibliotekoje -skaitykloje įsikūrė kalėdinis miestelis.


Savo kurtus namelius į biblioteką atnešė 3a klasės mokiniai (mokyt. Inga Čingienė) . Ji leidžia įdomiai, patrauklia forma supažindinti šio amžiaus tarpsnio vaikus su jiems skirtomis bibliotekos elektroninėmis paslaugomis, skatina lankytis . Varpelių“ grupės vaikai spalio dieną vyko į edukacinę pažintinę išvyką Vilainių bibliotekoje. Tokia šiandieninio senstančio kaimo specifika, – sako Laima. Biblioteka yra savotiška kaimo žmonių sielų gydykla.


Draugystės“ bibliotekoje.

Danutė Lukšienė supažindino bibliotekos patalpomis. Popietė ,,Ir aš einu į biblioteką. Vaikai su auklėtoja apsilankė bibliotekoje „Saulutė“.


Kelmės Žemaitės VB vaikų literatūros skyriuje vyko vaikų įrašymo į skaitytojus dienos „Eikim, tėveli, į biblioteką “. Renginys, jau tapęs gražia tradicija, kviečia . Vaikai buvo supažindinami su bibliotekos paslaugomis ir veikla. Povilo Višinskio viešoji biblioteka (ŠAVB) nuo šių metų balandžio mėnesio moksleiviams siūlo kultūros ir meno paslaugas pagal Kultūros paso . Skuodo rajono savivaldybės R. DELFI - „Tik neverskite vaikų skaityti per prievartą“, – tėvų prašo Vilniaus apskrities Adomo Mickevičiaus Vaikų bibliotekos vyresnioji . Pastartuoju metu išryškėjusi tendencija, kad biblioteka nebėra vien tik knygų išdavimo vieta, stiprėja ir toliau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai