2017 m. rugpjūčio 21 d., pirmadienis

Fotoaparatu taisykla klaipeda

IV „Foto, video taisykla “ Adresas:. Mechaninių ir skaitmeninių fotoaparatų taisykla. UAB „Fotera Group“ Adresas: Birutės g. Turbūt nei vienas neįsivaizduojame savęs be foto aparato, ir nesvarbu ar . Taisome visų modelių ir modifikacijų šiuolaikinius bei senovinius juostinius fotoaparatus. Visų modelių skaitmeninius fotoaparatus.


Fotoaparatu taisykla klaipeda

Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Canon fotoaparatu taisykla , klaipeda Nikon fotoaparatu taisymas, . Mūsų fototechnikos servisas siūlo skaitmeninių kompaktinių, veidrodinių DSLR fotoaparatų , objektyvų, blyksčių ir kitos technikos remonto paslaugas bei jos . GPS navigatorių remontas. Skubus ir kokybiškas fotoaparatų taisymas. Buvo išlūžęs telefono lizdas. Tą pačią dieną susiekė,.


ELEKTRONIKOS TAISYKLA ir PARDUOTUVE Vilnius, LC LEplazminių, kineskopinių televizorių remontas,vaizdo kamerų ir fotoaparatų taisymas , monitorių . Klaipėdoje , Šilutės pl. Buitinės technikos prijungimas. IT ir foto technikos servisas.


Fotoaparatu taisykla klaipeda

Suteikiama remonto garantija Vaizdo kamerų ( video kamerų ), muzikinių centrų. Televizorių, skaitmeninių fotoaparatų remontas. Objektyvai, blykstės bei kiti priedai gali būti nuomojami atskirai ir su fotoaparatu. Lojaliems klientams ir nuomojantiems kelis fotopriedus, komplektus visada . Viskas fotografijos mėgėjams ir profesionalams. Profesionalios konsultacijos.


Specializuotos fotoprekių parduotuvės Vilniuje ir Kaune. Numeris pirmas fotoaparatų taisykla visoje Lietuvoje. Kompiuterinė ir butinė technika bei daugybė kitų prekių labai geromis kainomis parduotuvėje Varle. Kesko Senukai Lithuania“ – jau daugiau nei metų Lietuvoje veikiantis statybinių medžiagų, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas.


Fotoaparatu taisykla klaipeda

Fotoaparatų remontas - itin kruopštus darbas reikalajauntis profesionalumo. Telesferos meistrai yra sėkmingai sutaisę šimtus kamerų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai