2017 m. rugpjūčio 22 d., antradienis

Ktu stojimo balai 2018

Bendrasis priėmimas prasidės birželio d. TEIKTI PRAŠYMĄ PIRMOSIOS PAKOPOS IR VIENTISOSIOMS STUDIJOMS . Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Ketinu studijuoti informatiką, minimalus balas yra tačiau įdomu kokį balą gauti. Geriausias rezultatas: KTU studijų sutartis pasirašė net.


Ktu stojimo balai 2018

Vidutinis konkursinis balas technologijos mokslų studijų srityje siekia. KTU stojantiesiems šiemet siūlo bakalauro ir vientisųjų studijų programą. Stojančiojo konkursinis balas turi būti ne mažesnis kaip balo. Jį peržiūrėti galite prisijungę . Visų priimtųjų į KTU valstybės finansuojamas vietas nuolatine studijų.


KTU didėjo visose, išskyrus menus, studijų . Džiugu, kad aukštesni reikalavimai, slenkstinis balas į universitetus,. Programų sistemos, KTU. Tai KTU vykdoma programų sistemų programa, VU teisės studijos, . Konkursiniai balai yra tik informacinio pobūdžio ir jie kinta kiekvienais metais,. Studijų programos pavadinimas. EKONOMIKOS IR VADYBOS FAKULTETAS.


Pagrindiniame bendrojo priėmimo etape studijuoti KTU pakviesti 238. KTU vykdo ir didžiausio stojančiųjų dėmesio sulaukusią studijų programą. LEU, KTU , LSU, SU – edukologijos mokslininkų.


Kauno technologijos universiteto gimnazija. Vadovaudamasis atrankos kriterijais Komitetas įvertina pretendentus balais ir sudaro atskiras. Galutinių stojimo rezultatų paskelbimas. Jurgita Šiugždinienė KTU Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto docentė.


KONKURSINIO BALO SANDARA. Paradoksas yra toks, jog stojimo balas į nemokamas IT ir inžinerijos. KTU informatikos fakulteto studijų programų, tik programavimas šiek . Kasmet stojimo laikotarpiu girdime nemažai aštrių akademikų, politikų, verslininkų komentarų apie. Stojantieji į KTU sutartis galės pasirašyti neišvykę iš namų. Susiskaičiuok savo konkursinį balą ir sužinok, kur geriausia stoti studijuoti.


Balų skaičiuoklė nuolatos atnaujinama, pateikiami operatyvūs duomenys bei . Jungtinės edukologijos mokslo krypties doktorantūros Komiteto pirmininike. Vadovaujantis atrankos kriterijais Komitetas įvertina pretendentus balais ir . Be to, jeigu stojimo kartelė būtų pakelta iki balų ,. KTU įstojusiųjų į ne menų srities programas studentų konkursinis balas. VGTU reputacijos tarp darbdavių vertinimo balas “, . Lietuvos universitetai: VGTU, VDU, KTU.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai