2015 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

Membershop klientu aptarnavimas

Membershop klientu aptarnavimas

Susisiekite su membershop. Ieškant išskirtinio įvaizdžio ne tik sau, bet ir savo namams – MemberShop. Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą.


Membershop klientu aptarnavimas

Kilus klausimams dėl konkrečios prekės išleidimo metų, kainos pagrįstumo ir kitų klausimų, prašome kreiptis į MemberShop klientų aptarnavimo skyrių telefonu . Baltijos Didmena MemberShop. Jei neradote atsakymo dėl. KLIENTŲ APTARNAVIMO SKYRIUS. MEMBERSHOP NEWMOOD PREKIŲ ATSIĖMIMO PUNKTAS.


Darbo pobūdis: klientų aptarnavimas latvių kalba telefonu ir el. Naudokitės Jums patogiu pašto klientu - Tellq Multi palaiko Outlook, Office 3(IMAP protokolas) ir Gmail . Membershop “ klientų aptarnavimo skyriaus vadovė. Atsisiųskite MemberShop Android mobiliąją programėlę – apsipirksite greičiau bei patogiau!


Membershop klientu aptarnavimas

K Pirkimo taisyklės Grąžinimas ir garantija Prekių pristatymas +. Klientų aptarnavimas Paslaugos (482) Kokybės vadyba kokybės kontrolė (47). Mėnesinis atlygis (bruto): Nuo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai