2015 m. vasario 10 d., antradienis

Nuotolines studijos siauliuose

Nuotolines studijos siauliuose

JBL EON aktyvios (su stiprintuvu ) kolonėlės , 800w. Kaip taisyklė, geros kolonėlės , idealiai atkartojančios visą spektrą garsų , prie to. Reikėtų kolonėles pastatyti taip, kad klausytojai būtų garso sklidimo. Paprastai stiprintuvų ir kolonėlių tariamoji varža siekia arba omų. Naudota garso aparatūra namams.


Galima jungti 4-omų kolonėles. Power Box - garso kolonėlių sistema, kurią sudaro viena aktyvinė garso kolonėlė su įmontuotu stereo stiprintuvu ir viena pasyvinė, kuri yra skirta prijungti prie . Neturiu supratimo apie garso aparatura. Ka rinktis omu ar omu?


Kolonėles galima prijungti prie televizoriaus, kompiuterio, telefono. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - garso kolonėlės - kainos ir specifikacijos. Mylėti muziką, groti instrumentu mažoje grupėje ar tiesiog praleisti naktį šokant su draugais yra puikūs būdai pasidalinti su kitais tuo, kas . Jeigu nežinote, kurios automobilinės garso kolonėlės geriausiai tinka Jūsų automobiliui, kreipkitės ir mes rekomenduosime geriausią garso aparatūros . Kompiuterių kolonėlių rinkinys leis mėgautis muzikos įrašais, filmų ir žaidimų takeliais.


Paprasčiausiai prijunkite kolonėles prie savo kompiuterio garso išvesties . Hi-FI, bluetooth kolonėlės ir garso sistemos jūsų pramogoms. Užeikite ir išsirinkite tinkamiausią variantą iš mūsų arsenalo! Didžiausias kokybiškos garso aparatūros pasirinkimas.


Garso kolonėlės , stiprintuvai, grotuvai, AV resiveriai, jungiamieji laidai. W galios stiprintuvų dėka, kompaktiškos The Pearl Akoya gali sukurti įspūdingą garso slėgį. Rinkdamiesi kolonėles pirmiausia turite sužinoti ar naudosite papildomą garso stiprintuvą. Jeigu taip, tai visų pirma ieškokite tokių kolonėlių, . Reikalingos kolonėlės kompiuteriui?


Mūsų siūlomos įvairių dydžių bei galingumo kolonėlės ir garsiakalbiai leis Jums mėgautis mėgstama muzika kokybišku . Yamaha MusicCast WX-0Black, garso kolonėlė su stiprintuvu ir media grotuvu. Aktyvios garso kolonėlės - tai garso kolonėlės su viduje įmontuotu garso stiprintuvu. Todėl jas lengva montuoti, nereikia prijunginėti jokių laidų. Rinkdamiesi garsiakalbius visų pirma turite sužinoti ar naudosite papildomą garso stiprintuvą.


Galios stiprintuvas parenkamas, visų pirma, atsižvelgiant į garso kolonėles , kurias. LD Systems kolonėlė su stiprintuvu , 1 galingumas 300W RMS, SPL 1dB (Max), 55Hz- kHz, sklaida 90°x . W, jautrumas dB, varža 15 . Tarp technikos garso gurmanams – lietuvio kurtos kolonėlės už 145. Tik kokybiškos žinomų gamintojų garso kolonėlės. Aukštos klasės, išskirtinio dizaino Hi-End garso . Kolonėlės , Stiprintuvai, Resyveriai, Namų Kinas - Įvairi Hi-Fi bei High-End Audio Įranga.


Denon salono, kuris yra įsikūręs prekybos ir laisvalaikio centre – Panorama. Profesionaliai atliekame garso technikos remontą: garso stiprintuvų , garso.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai