2015 m. gegužės 15 d., penktadienis

Masazinis stalas

Masažo stalas profesionalui! Parduodu šildomą masažo stalą su porankiais. Pridėsiu ir masažo priemonių, pilingų, molio, daug daug įvairių priemonių Stalas. Naudotas kelis kartus, būklė ideali.


Sulankstomas masažo stalas su galvos bei rankų atramomis ir . Devynių pakopų nustatomas aukštis, medinis rėmas, su galvos atrama ir porankiais, kilpa nešimui,.

Jūsų įsigytas masažo stalas bus pilnai . Elektrinis masažo stalas AZZURRO 68 baltos sp. Mes turime masažo stalų ir krėslų tokių gamintojų kaip INSPORTLINE ir kitų. Naudokite aukščiau esančius filtrus pagal speciali kainą, . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Visi masazo stalas skelbimai - masazo stalas skelbimų paieškos rezultatai Alio. SPORTline Japane su mediniu rėmu bei reguliuojamo aukščio kojomis.


Prie kiekvienos stalo kojos yra . Tai pilno dydžio, profesionalus masažo stalas , kuris yra paprastas, patogus ir stiprus.

Buko kietmedžio rėmas yra tvirtas, stabilus. Kojas lengva atverti saugiai, . Galimos spalvos: juoda arba kreminė. Sudedamas aliuminio masažo stalas COMFORT, 2-jų segmentų, kreminis.


Norint atlikti gerą masažą, būtini ne tik įgūdžiai, sugebėjimas tinkamai pasiekti reikalingus kūno taškus, bet ir geras masažo stalas. Pateikiame svarbiausius . Mūsų zonų sulankstomas masažinis staliukas puikiai tinka tiek profesionaliam, tiek asmeniniam naudojimui. Kokybiškas masažinis stalas – profesionaliems rezultatams pasiekti.


Kad Jūsų klientas jaustųsi patogiai ir galėtų atsipalaiduoti masažo metu, labai svarbu yra . Rėmas pagamintas iš metalo, padengtas dvigubu sluoksniu ekologinės odos. Aukštis reguliuojamas nuo 63cm iki 82cm. Lenkijoje įkurta įmonė Juventas Europos klientams siūlo aukščiausios kokybės reabilitacijos ir masažo įrangą.


Hidraulinis masažo stalas (dalių) „MTH-6“. Masazinis stalas - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Kosmetologiniai, masaziniai, SPA gultai ir kita kosmetologinė ir kirpyklų įranga.


Dvi ekspozicinės salės Lietuvoje.

Pristatome rezultatus pagal „ masazinis stalas “ paiešką, rezultatuose yra šie reklaminių leidinių produktai: stalas, stalai. Nė vienas paieškos rezultatuose . Daudotas viena karta, defektu nera, isskryrus paplyzes ideklas ( maisas). Nerūdijančio plieno konstrukcija.


Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai