2015 m. gegužės 6 d., trečiadienis

Perjungiklis 2 klavišų schema

JUNGIKLIS KLAVIŠO , POLIŲ. Lempos valdymas dviem perjungikliais. Kelių šviestuvų valdymas iš vieno taško. Naudojamas kelių klavišų jungiklis.


Jei yra kelių jungiklių eilė, taip klavišai atrodys tvarkingiau.

Perjungiklio veikimo schema , kai apšvietimas valdomas iš kelių vietų. Perjungėjo klavišo padėtis priklauso nuo tuo metu naudojamos kito perjungėjo. Meistras Juozas rodo kaip jau esančioje grandinėje sumontuoti dviejų klavišų jungiklį. Kaip matosi schemoje, dabar lemputė . Jei perėjimo perjungiklio iš dviejų vietų schema jau yra daugiau ar mažiau aiški, tada,.


Tas pats atvejis ir arba klavišai (kartais ir kita kontrolės informacija) . Veiklos principas perjungiklis leidžia jiems valdyti kelias apšvietimo linijas. Klasikinė taškų kilpos perjungimo jungimo schema reiškia specializuotų.

Vienpolių, dvipolių, tripolių jungiklių pajungimo schemos , valdymas iš kelių vietų. Su tokiais tikslais naudojamas dviejų klavišų arba vieno mygtuko kryžminis. Prijunkite prie srauto perjungiklio laidai pagal schemą.


Kryžminis jungiklis su vienu klavišu turi keturis kontaktus vietoj trijų. VALDYMAS IŠ DVIEJŲ VIETŲ. Norint valdyti iš ir daugiau vietų schema išlieka beveik nepakitus.


Kryžminį perjungėją galima pasidaryti iš dviejų klavišų perjungėjo. Grandinėje grandinės perjungiklis yra sujungtas tarp įprastinių pertraukiklių. Paveikslėlyje rodoma: tipinė laidų schema , klavišai. Tai yra laidai kurie ateina į bet kurią rozetę ar lemputę. Yra keletas keksmažodžių: fazė, nulis, perjungiklis , kryžminis perjungiklis.


Fazė yra tas, prie kurio. Pajungimo schema paveikslėlyje žemiau. Vienas klavišas junginėja naktinę lempelę, kitas - pagrindinį apšvietimą. Reikia visiskai nepriklausomu jungtuku, sviestuva reikia ijungti ir. Su trečiu jungikliu reikia naudoti kiek kitokia schema.


Jis vieno klavišo su keturiais kontaktais.

Tada nuo antro perjungiklio gyslu kabelis i lempa. Prekės pristatymas: -d. Vieno klaviÅ¡o mygtukinis jungiklis perjungiklis JUNG. SCHEMOS ŠVIESOS REGULIATORIUS KAITRINĖMS IR HALOGENINĖMS LEMPOMS.


Esamo skydo PS- -ARĮ skaičiuojamosios schemos korekcija. Dvejų klavišų perjungiklis , 10A, 230V, IP2 potinkinis vnt. Inžineriniai sprendimai, parduodant 20mln.


Perėjimo perjungiklis : prietaiso charakteristikos, tipai ir schema. Dviejų klavišų perjungimo jungiklis yrakryžius Jis sumontuotas komplekte. Todėl toliau apžvelgsime kelias perjungiklio perjungimo schemas namuose.


Dvigubo jungiklio konstrukcija turi kontaktus įėjimo vietoje ir išėjime. Kai paspaudžiate klavišą ir perkeliate ją iš vienos pozicijos, pvz. Išjungta“ į kitą padėtį .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai