2015 m. rugpjūčio 3 d., pirmadienis

Kaip sujungti laidus

Dažniausiai įtaiso gedimo priežastimi būna nekokybiška elektros jungtis sukabinant laidus. Nes, jeigu laidai sujungti nepakankamai tvirtai, dėl . Ypatingų reikalavimų laidų pravedimui, rozečių ir jungiklių vietos parinkimui nėra. Vėliau bus sunkiau sujungti mechanizmus ir pritaikyti apvadus. Padarau nauja dezute ir prasivedu laidus nuo senos.


Senoje dezuteje sujungiu juos ir kaip veikia tiek naujas jungiklis tiek rozete.

Daugiau rezultatų iš banga. Nuo potinkinėje įtaiso dėžutėje esančio trigyslio jungiklio laido nuimamas išorinis. Belieka sujungti tarpusavyje laidus atsišakojimo dėžutėje: jėgos kabelį, . Puikus pasirinkimas moderniam laidų sujungimo metodui.


Geras būdas patikimai sujungti laidus vienas su kitu. Krepšelyje nėra produktų. Kaip pakeisti jungiklį šviesai? Meistras Juozas parodo kaip yra sujungiami įvairūs laidai.


Na sulituoji nukirptus laidukus (vieno laido su kito laido ), užizoliuoji ir supini atgal , kad būtų pinta pora (nebūtina, jei lan laidas nėra 50m ilgio).

Sujunkite laidus kaip parodyta schemoje: žingsnis. Tarp savęs abu perjungikliai sujungti dvigysliu laidu. Nuo pajungimo iš dviejų vietų skiriasi tuo, kad tarp perjungiklių įjungiamas . Laidus automobilyje ilginu ar prijungiu tik tokiu būdu, čia parodyta . Apsaugos kameroms reikalingi dviejų tipų kabeliai, maitinimo kabelis ir vaizdo kabelis. Belaidės saugos kameros nereikalauja vaizdo kabelio, tačiau joms . Visų įžeminimo laidų tariamoji varža turi būti mažesnė už omą. Dabar kaip prijungti elektros laidus dėžutėje tokiu būdu:.


Apšvietimo įtaisų faziniai laidai ir du jungiklio laidininkai yra sujungti poromis: vienas - nuo jungiklio . Turbūt patogiausias būdas sujungti laidus – WAGO. Tai ne tik patogus, bet ir ypač universalus bei saugus būdas sujungti laidus. Be to, WAGO jungtys yra . Sieninėse montažinėse dėžutėse reikia sujungti aliuminio laidus ( laidai mm2).


Beveik visur gaunasi sujungt laidus į vieną, vienoj vietoj . NM laidą su antžeminiu laidu. Timothy Thiele Norėdami prijungti laidus prie jungiklio, pirmiausia turite nuimti . Dažniausiu tokios problemos sprendimo būdu tampa užvedimo laidai. Bet kaip jais naudotis, kad pagalba netaptų papildoma problema? PlayStation 2: turiu neveikianti pspulteli ir draugas atidave veikianti su nukirptais laidais nes norejo pasijungti .

Ar yra įmanomas saugus elektros laidų išvedžiojimas virš tinko? Greitis, stabilumas, saugumas ir . Papildomai prie turimų 3metrų laido teko papildomai nupirkti 150m. Tačiau, kai paimdavo atsuktuvą ir imdavosi darbo toje laidų raizgalynėje, jo rankos tiesiog žinojo, kokius laidus sujungti , nors jis pats niekaip negalėjo prisiminti . Patikrinkite, kaip sujungti laidai : patikrinkite, ar tinklo kabelis įjungtas į kompiuterį bei į tinklo rozetę. Tinklo kabelis gali jungtis ir kompiuterio gale . Elektrikai mėgėjai dažnai sujungia laidus sujungimo kaladėlėmis.


Jei reikia sujungti laidaus, geriausia juos jungti rišimo spirale arba sulituoti . Išmok sujungti laidus elektros spintose. Be in the first applicants. No longer accepting applications . Taigi noriu sujungti laidus USB ir kitoki.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai