2015 m. rugpjūčio 13 d., ketvirtadienis

Mikrofono patikra

Dėvėti nerušiuoti rūbai iš Italijos urmu. Orginalas, geros kokybės iš pirmų rankų (dirbame be tarpininkų). Pagrindinė kryptis – madingi jaunimo nauji drabužiai didemena iš ITALIJOS. Urmu ir atnaujinta spinta! Turkiški vaikiški drabužiai didmena.


Mikrofono patikra

Platus pasirinkimas tiek naujagimiams, komplektėliai su paklotėliais, bei maitinimo skraiste, tiek vyresnio amžiaus vaikams . Originalūs, aukštos kokybės, stilingi drabužiai gali pagyvinti ar visiškai pakeisti žmogaus įvaizdį. Tom Tailor moteriški megztiniai. ScotchSoda moteriški drabužiai.


Maišeliai yra niekieno nežiūrėti ir nebuvo atidaryti. Pasitaiko naujų drabužių . Kokybiski deveti drabuziai urmu is Svedijos, nerusiuoti-seimyniniais maiseliais. Be tarpininku, didesnius kiekius siunciame tiesiai is Svedijos 1kg kaina -1eu. Didmeninė Prekyba naujais ir Dėvėtais Drabužiais.


Pas mus rasite didelį pasirinkimą rūbų moterims, vaikams, vyrams, avalynės o taip pat įvairių aksesuarų. Rūbai ir batai urmu įvairiam skoniui, skirtingų kategorijų taip pat prefesionalios valymo ir skalbimo priemonės. Visi mūsų parduodami rūbai urmu yra nauji, originalūs, supakuoti gamintojų pakuotėse, su gamintojo etiketėmis, be defektų. Nerūšiuoti šeimyniniai maišeliai(originalas) UAB Baltkota. Savo klientams suteikiame galimybę drabužius urmu pirkti tiek vienetais, tiek MIX.


Lietuvos įmonių katalogas. Daugelis įsivaizduoja, jog avalynės bei drabužiu prekyba urmu susijusi su dėvėtų rūbų verslu, tačiau tai – klaidinga nuomonė. Drabužiai urmu – bene puikiausia proga įsigyti garsiausių gamintojų prekės ženklų rūbus už išties mažesnę kainą. Tai taip pat puiki verslo idėja, kuomet perkant . Visi norime būti stilingi bet kuriuo metų laiku.


Mikrofono patikra

Drabužiai ne tik apsaugo nuo šalčio , bet ir padeda išreikšti individualumą. Drabuziai urmu - čia rasi skelbimų, atitinkančių ieškomą žodį. Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Tegu apie tai sužino visi! Darbo rūbai urmu – Pramonės g. Išskirtinės kokybės CREAM kategorijos devėti drabužiai urmu.


Moteriški rūbai iš anglijos bei ispanijos. Siūlome kokybiškų - madingų drabužių asortimentą. Nauji rūbai - su etiketėmis. Ramsigai Ši didmeninė dėvėtų.


Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Kitas dvi idėjas palikime panagrinėti netolimai ateičiai, . Kiekviena moteris nori atrodyti gražiai ir patraukliai. Tai nesunku, jeigu išsirinksite savo figūrai tinkančius rūbus, kurie išryškins jūsų privalumus .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai