2016 m. vasario 22 d., pirmadienis

Su gimtadieniu sunau

Su gimtadieniu sunau

Tavo širdis, brangus Sūnau. Su gimtadieniu, brangioji. Geriausias sūnus pasaulyje! Palinkėti jums gimtadienio sūnaus. Taigi, kad tu ne vienas savo gyvenime.


Su gimtadieniu sunau

Gimtadienio sveikinimai, atvirukai su gimtadieniu , SMS žinutės. Sveikinimas su gimtadieniu. Sūnaus gimtadienio metu mama ir tėtis ryte jaučia ypatingą nuotaiką. Per šias atostogas tėvai kasmet jaučia malonų jaudulį. Galų gale, prieš kelerius metus . Trumpi linkėjimai gimimo dienos proga, gražūs ir trumpi sveikinimo žodžiai su gimtadieniu.


Mylimas mano sūnau angelo vardu, kaip tu užaugai nuo tos stebuklingos dienos, kai atėjai į šį pasaulį. Tą dieną, tavo gimimo dieną, Žemėje . Viskas gyvenime yra gražu, viskas tau. Laimė sėkmės džiaugsmo ir didelės meilės tau.


Būkite atsargūs visada . Mylimojo sūnaus metų gimtadienis. Linkiu patikimų draugų. Prasmingi pasveikinimai. Gražūs žodžiai - palinkėjimai gimtadieniui.


Gražus kaip rytmečio dangus tavo gimtadienis brangus. Tegul gimtadienio proga laimė būna didelė kaip žemė, skaisti kaip saulė, tegul jos užtenka ne tik vienai . Norite vaikus pasveikinti su gimtadieniu ? Vaikui gimtadienio proga - nuostabi šventė, todėl ir pasveikinti . Siunčiamos trys tonos sveikinimų. Kilometras dvi šypsenos, Auksas kišenėje žuvis. Kad gyvenimas išskristų.


Lygiai prieš penkerius metus ji su Rolandu Skaisgiriu tapo sūnaus Ato tėvais. Vaida Skaisgirė mini sūnaus Ato 5-ąjį gimtadienį. Rasti šimtą laiškų kai GRĮŽTI iš . Nebark likimo, jei per tuos metus Jis atnešė truputį skausmo ar nusivylimo, Tikėk – jis ateity tikrai dosnesnis bus.


Nusišypsok, nebark likimo, Te . Paskutinis mūsų šeimoj gimtadienio kaltininkas - sūnus:) Ūgtelėjo jau tiek, kad ir vaišių sąrašėlį pats padarė, ir tortą. Visi tavimi taip didžiuojamės ir mylime tave. Gal tu ir teisus, sūnau. Robis prisitraukė Vilą prie savęs, apkabino per . Mano sūnau , tu jau nebe berniukas. Auga, protingesnis, subrendęs.


Su gimtadieniu sunau

Man tu esi, kaip ir anksčiau, sūnus. Vakar televizijos laidų vedėjos Vaidos Skaisgirės ir Rolando Skaisgirio vaikui suėjo 5. Gimimo dienos sūnaus sveikinimai iš mamos. Trumpas sveikinimas sūnui gimtadienio proga.


Pasaulyje nėra laimės, brangesnės už.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai