2016 m. vasario 24 d., trečiadienis

Nesiojami kompiuteriai issimoketinai

Nesiojami kompiuteriai issimoketinai

Dulkių siurblys pelenams X-ASH su papildomu pelenų seperatoriumi. Papildomas separatorius skirtas hepafiltro apsaugai nuo pelenų, o tai leidžia ilgiau dirbti . APSAUGA HEPA FILTRĄ IR VARIKLI - del filtro HEPA filtro valymo poreikis sumažeja iki minimumo. Filtras taip pat apsaugo ir efektyviai apsaugo dulkiu siurblio. Energijos suvartojimas 6W.


Nesiojami kompiuteriai issimoketinai

Konteinerio talpa l (metalinis korpusas). LAVOR Ashley 3– pelenų dulkių siurbliai skirti židinių, mediena ar granulėmis kūrenamų krosnių, kepsninių valymui. Siurbliai pelenams internetu gera kaina. Pelenų dulkių siurbliai padės išvalyti . Sauso ir drėgno valymo dulkių bei pelenų siurblys Lavor Freddy in 1. KARCHER - didžiausi pasaulyje valymo įrenginių gamintojai. Profesionalams skirtų valymo įrenginių, priedų ir valymo priemonių asortimentas yra.


PELENŲ DULKIŲ SIURBLYS ASHLEY KOMBO 4IN1. Dulkių ir pelenų siurblys , Lavor Freddy in 1. LAVOR vakuuminis sauso ir drėgno valymo siurblys puikiai tinka įvairiam valymui. Galima siurbti skysčius, tačiau . Ashley pelenų siurbliuose įrengti daugkartiniai, plaunami filtrai.


HECHT E pelenų siurblys elektrinis kW. Bendras sukeltų dulkių kiekis taip pat išauga. Pirmas pelenų siurblio bandymas paliko labai gerą įspūdį: variklis galingas dėl to iš pakuros ir . Galia 800W Kelių pakopų filtravimo . Lanksti įsiurbimo žarna 2m ilgio ir mm. Galingas variklis užtikriną nepriekaištinga pelenų išsiurbimą iš židinio ar katilo.


Plovimo iranga, valymo iranga Dulkiu siurbliai Pelenu siurblys Karcher AD 3. Kai dulkių siurblio galia pastebimai mažėja, tai reiškia, kad jums reikia valyti filtrus. Ar tai būtų kepimo krosnelės pelenai vasarą ar židinio pelenai žiemą – Kärcher pelenų siurbliai lengvai ir kruopščiai pašalina įprastus pelenų. Robotas dulkių siurblys RC.


Nesiojami kompiuteriai issimoketinai

Bazinė kaina 69EUR - Kaina 66EUR. Rodoma 1-iš prekės(-ių). Draudžiama naudoti dulkių siurblį jei pelenų temperatūra yra aukštesnė nei 40 . Idealus prietaisas veiksmingam ir saugiam pelenų valymui. Pridėti siurbimo vamzdžiai ir grindų antgalis, skirtas naudoti kaip visavertis dulkių siurblys. Siurbdami židinio pelenus namus ne valote, bet teršiate – pelenų dalelės tokios smulkios, kad iš dulkių siurblio patenka į orą.


Siūlome ant pelenų ir angliukų . Gamintojas: KARCHER Prekės kodas: 1. Be to, šių produktų naudojimas yra intuityvus: todėl galima koncentruotis į svarbiausius verslo reikalus. Gallon Ash dulkių siurblys I, produkto aprašymas ir savybės: CLEANTECH 0pelenų dulkių siurblys yra specialiai suprojektuotas šiltai ir atvirai pelenų. LAVOR pelenų dulkių siurbliai skirti židinių, mediena ar granulėmis kūrenamų krosnių, kepsninių valymui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai