2017 m. liepos 14 d., penktadienis

Dizaineriu kontaktai

Coocoomos“ kūrėja Rūta Mackevičiūtė – atvirai apie tai, kodėl lietuviški drabužiai tokie. Ramiausiai rinkos pokyčius stebės šalies drabužių gamintojai. HennesMauritz“ (HM).


Internetu jau prekiauja lietuviški drabužių gamintojai „Audėjas“ ir . Didelis suknelių pasirinkimas.

Platus pasirinkimas moteriškų drabužių Utenostrikotazas. Raskite sau labiausiai tinkančius kokybiškus viršutinius drabužius ar apatinį trikotažą. Mes naudojame slapukus, siekdami užtikrinti geriausią įmanomą tinklapio naudojimą vartotojui. Naudodamiesi šiuo tinklapiu, taip pat ir patekę iš kito tinklapio . UAB LAMESTA parduotuvėse vyrauja modernios klasikos stilius.


Tai drabužiai šiuolaikiniams madingiems moterims ir vyrams vertinantiems kokybę. Dizainerė Diana Vapsve kuria drabužius moterims, vyrams ir vaikams – parduotuves rasite Vilniuje, Kaune ir Palangoje. Internetinė moteriškų drabužių parduotuvė - Glosstyle.

Adidas yra vienas iš labiausiai vertinamų ir žinomų sportinių prekių ženklų drabužių ir batų srityje. Stan Smiths ir Superstars visada . Tai lietuvių dizainerės, rankų darbo drabužiai , kurti įvairioms progoms ir kasdieniam ar nepriekaištingam ofiso įvaizdžiui sukurti. Rodyti parduotuvės prekes (10). Patogi ir elegantiška apranga sportiškam laisvalaikiui, įsigykite mūsų drabužius internetu, saugiai, patogiai ir greitai. Pristatysime nemokamai ir greitai!


Kyta“ parduodami lietuviški vaikiški drabužiai siuvami su natūralaus audinio . Vaikiška parduotuvė, kurioje rasite išskirtinius daiktus vaikams. Nuo stilingų rūbų iki įdomių žaislų. YANKEE CANDLE - visame pasaulyje pripažintas žvakių bei namų kvapų gamintojas.


Kruopščiai atrenkame ir Jums siūlome, . Ajajai – lietuviškas prekės ženklas, Ajajai – nuotaikingi drabužiai bet. AB „Audimas“ – viena didžiausių sporto ir laisvalaikio drabužių gamintojų Rytų. TOP 1mėgstamiausių prekių ženklų ir mėgstamiausi lietuviški prekės ženklai . Kontaktai, atsiliepimai.


PALTAI, STRIUKĖS IR ŠVARKELIAI.

Lietuvos sportininkams, dalyvaujantiems. GREEN COUNTRY – moteriškų drabužių gamintojas iš Turkijos. Sportinė apranga, įranga sportui, sporto aksesuarai, treningai, sportinė avalynė ir sportinės avalynės priežiūros priemonės. Lininiai drabužiai kiekvienam. Dizainerės Daivužės kurti drabužiai puikus pasirinkimas mėgstantiems išskirtinumą, kokybė ir universalumą.


INDIVIDUALAUS SIUVIMO SALONAS: (Individual Tailoring. Office). Aukštos kokybės šilti apatiniai drabužiai : marškinėliai ilgomis arba trumpomis rankovėmis, trumpikės, kelnės ir termo rūbų komplektai. Europos gamintojų produkciją.


Praktiški, patogūs, tvirto. Atsižvelgdami į tai apatinių drabužių gamintojai siūlo sparčiai. Fur Free Retailer“ („Prekyba be kailio“) jungiasi ir lietuviški prekės ženklai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai