2018 m. kovo 1 d., ketvirtadienis

Kia sportage galinio vaizdo kamera

Kia sportage galinio vaizdo kamera

Puiki atbulinės eigos kamera vaizdo stebėjimui! Rodomas vaizdas: Funkcija Mirror - vaizdas matomas kaip galinio vaizdo veidrodėlyje su skale, . Jutiklis, statymo atstumo jutiklis nuo VEMO už KIA Sportage III (SL) 2. Galinio vaizdo kamera , parkavimo asistentas VALEO komplekto sudėtis:. GDI su automatine pavarų dėže. Naudotos KIA Sportage Kamera galinio vaizdo automobilių dalys internetu.


Kia sportage galinio vaizdo kamera

Kia Sportage Cars for sales in Lithuania classifieds are presented in the list. Greita KIA Sportage Kamera galinio vaizdo naudotų autodalių paieška, patogus . Visi galinio vaizdo kamera skelbimai - galinio vaizdo kamera skelbimų Lengvųjų dalys kategorijoje. Antrosios kartos „ Kia Sorento“ (XM) Rusijos pirkėjams buvo prieinama keliais įrangos lygiais, . Pačiose naujausiose mašinose parkavimo galu užduotį palengvina galinio vaizdo kameros , kurias nebrangiai galime sumontuoti ir į nenaują jūsų automobilį.


Didmeninė karšta pardavimo OEM galinio vaizdo kamera visiems automobilių. Sukurta pagal numerio apšvietimo skylę 1 Brand new ir aukštos kokybės . Drąsi galinės dalies išvaizda ir dinamiškos galinių žibintų linijos pabrėžia automobilio elegantiškumą ir stilingumą. Jutiklis ir kamera aptinka kelyje esančius pėsčiuosius ir automobilius ir įspėja jus, jei yra potencialus. Priekinių ir galinių sėdynių šildymas;. Lietuvoi arba panasias ? Automatiškai užtemstantis galinio vaizdo veidrodėlis.


Kia sportage galinio vaizdo kamera

Elektriniai užsilenkiantys veidrodžiai ir šildomi vaizdo veidrodėliai su posūkių. LED dienos žibintai, parkavimo davikliai su galinio vaizdo kamera - būtini miesto automobilio atributai, o autopilotas, patogios sėdynės, privalumų gausa ir . Antradienį Ženevos automobilių parodoje „ Kia Motors“ pristatė atnaujintą. CRDi VGT (HP) 4WD AT GT-Line.


Tai reiškia, kad kompaktiška vaizdo kamera , tokia kaip jutikliai, yra užfiksuota mašinos pusėje ir. Modernesnė versija yra parktronicas su belaidžiu galinio vaizdo kameru, kurį galima įdiegti beveik. Nissan galinio vaizdo kamera su automatine valymo sistema aiškioms žiemos kelionėms. Plataus kampo galinės kameros lęšis .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai