2018 m. kovo 20 d., antradienis

Siurbiantis ir plaunantis siurblys robotas

Mamibot“ plaunantis robotas - siurblys – tai naujos kartos hibridinis dulkių siurblys , pasižymintis puikiu veikimu bei patikimesniu grindų išvalymo . Plaunamas siurblys robotas gali turėti sausą, drėgną, o kartais net abu būdus viename. Todėl prieš perkant reikia išsiaiškinti, koks valymas tinkamiausias jūsų. Tačiau norint išsirinkti tinkamą robotą dulkių siurblį, tai gali tapti . Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar . Xiaomi grindis siurbiantis ir plaunantis robotas. Pats tokį naudoju (visos nuotraukos tikros mano turimo siurblio ) ir rekomenduoju.


Siurbiantis ir plaunantis siurblys robotas

Naudoju šį siurblį jau . Ecovacs Deebot Ozmo 9robotas dulkių siurblys. Kai maitinimo šaltinis išsikraus, robotas siurblys grįš į įkrovimo bazę. Robotas siurblys gali pervažiuoti iki 2cm nuolydžiu, lengvai valo namus išvengdamas . Dulkių siurblys robotas XIAOMI MiJia Roborock - dar galingesnis, greitesnis. Be judesio jutiklių siurbiantis ar plaunantis robotas nebūtų tuo, kuo . Naminiai robotai - siurbliai prekyboje pasirodė daugiau nei prieš dešimt metų.


Tačiau turėti tokį pagalbininką namuose vis dar laikoma didžiule . Jis pateikia pavyzdį – pirmieji siurbliai robotai galėjo išvalyti tik 20. Eklasės filtras yra padengtas vandeniui atspariu . Robotas, ne siurbiantis , o plaunantis grindis turėtų atsieiti gerokai mažiau . Prekyboje yra siurbiantis - plaunantis rankinis dulkių siurblys. Tobulesnis siurblio roboto variantas, šluoja ir siurbia.


Siurbiantis ir plaunantis siurblys robotas

Greičiausiai, neįveiks . Sveikos, ruošiamės pirkti siurblį robotą. Originalus ILIFE V7S PLUS siurblys robotas. PLAUNANTIS ir SIURBIANTIS siurblys robotas. I- move navigacijos sistema.


ALLCOVER siurbiamo ploto skanavimo sistema. Naujausias ILIFE V7S PLUS modelis vienu metu plaunantis ir siurbantis. Jei ne namų tvarkytojos patirtis ir išbandytas ne vienas siurblys, rinkčiausi pagal grožį.


Siurbiantis ir plaunantis siurblys robotas

Kurį variantą pasirinkti? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Jei plaunanti tai gerokai brangesni ir pranasesni reiktu ziuretis. Kärcher Kilimų valymo mašinos Professional Plaunantys siurbliai produktų informacija, savybės, instrukcijos, priedai.


Kartu su šiuo maišelių nenaudojančiu dulkių siurbliu pateikiamas rankinis. Kompanijos Moneual sukurtas hibridinis dulkių siurblys - robotas sugeba ne tik siurbti dulkes, bet ir plauna grindis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai