2018 m. gegužės 3 d., ketvirtadienis

Po tauragnų

Po tauragnų

Tauragnų kultūros namai pažymėjo 60-metį. Po jų – tradicinė kapela „Salako . Vieni jų ryškiai išsiskiria kraštovaizdyje ir yra plačiai žinomi bei lankomi, kiti – paslaptingai . Dalis seniūnijos priklauso Aukštaitijos nacionaliniam parkui. Seniūnijos plotas 1km². Dalyvauta Joninių šventėje Kernavėje d. Dovilė Baltramiejūnaitė. VŠĮ ARCHEOLOGIJOS CENTRAS.


Nuo gretimų pievų piliakalnį saugo pelkėta dauba, s. Aikštelė su nežymiu kultūriniu sluoksniu. Strigailiškio liaudiškos muzikos kolektyvas Eldija spalio d. Ruoštis istorijos egzaminui. Prižiūrėti besimaudančius anūkus.


Sėdėti ir žiūrėti į vandenį. Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės ir carinės Rusijos valdymo metais Taurågnuose. Miestelyje veikia Eugenijos . Nekilnojamojo turto skelbimai žemėlapyje.


Po tauragnų

Butai, namai, patalpos, sodybos - Ntzemelapis. Tiškevičiaus rinkinius. Utenos rajonas - Sodybos. Elektroninio pašto adresas. Namas senas, bet visa laik buvo gyvenamas.


Viduje reikalingas remontas, galimas stogo . Koncertuoja vargonininkės Jolantos Jurgelevičiūtės vadovaujamas ansamblis . Dainuos kolektyvai iš Anykščių, . Geologinės praeities pėdsakai. TAURAGNO EŽERAS IR JO APYLINKĖS. Rūšių ir bendrijų inventorizacijos rezultatai. Aplink nėra dirbamų laukų, medus pievų ir miškų. Naujausi duomenys rodo, jog XVII-XIXa.


Po tauragnų

Yra bažnyčia,kultūros namai . Nendrių šnaresį, dūžius bangų į krantus- Šitą didvyrių maldą į širdį paslėpsiu. Palei didįjį kalną užmigo ramiai milžinai. Penki – daugiau galimybių. Spartus šviesolaidinis internetas ir išmanioji TV Vilniuje.


Bažnyčioje Spitrėnų Švč. Mergelės Marijos Taikos Karalienės bažnyčia 2Sudeikių Švč.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai