2018 m. gegužės 22 d., antradienis

Diplomas su pagyrimu lsmu

Diplomai su pagyrimu išduodami:. Gyvulininkystės technologijos fakultetą (GTF) baigė absolventai. LSMU diplomų įteikimo šventė. Dar daugiau nei 3studentų diplomai buvo įteikti šių . Digrytei, Justei Lukoševičiūtei ir Evelinai Sabaitytei įteikti diplomai su pagyrimu.


Siandien suzinojau, kad yra man galimybe gauti diploma su pagyrimu (na gal ne visai tiksliai pavadinau, bet kazkas panasaus). Veterinarijos gydytojo diplomai su pagyrimu šiemet įteikti dviem . Remigijus Žaliūnas diplomą su pagyrimu įteikia Rasai Šimoniutytei. Profesinio bakalauro diplomų įteikimo šventė Agrotechnologijų fakultete. Kokie turi būti studijų įvertinimai, kad gaučiau diplomą su pagyrimu ? Medicina, odontologija);.


Nacionalinės moksleivių akademijos baigimo diplomas su pagyrimu. Motyvacijos vertinimas – institucinio priėmimo metu taikomas stojantiesiems į. Kasmet fakultete paruošiama ir medicinos magistro diplomus įgyja per 250 . Brandos atestatas su pagyrimu išduodamas mokiniui, turinčiam. Pagyrimas KamileTamusauskaite.


Už puikius įvertinimus Jevgenijai įteiktas atestatas su pagyrimu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai