2018 m. gegužės 8 d., antradienis

Drėgnos servetėlės kūdikiams

BAMBO drėgnos servetėlės kūdikiams NATURE, vnt. Drėgnos servetėlės kūdikiams ir susiję produktai. Kainų palyginimas Lietuvos elektroninėse parduotuvėse. Greitai ir patogiai raskite žemiausią kainą.


Drėgnosios kūdikių servetėlės PAMPERS SENSITIVE, vnt.

Sveikos mamytės susidūriau pastaruoju metu su tokia bėdele kad mano mažylės užpakaliukui ir odelei netinka visos mūsų prekybos centruose . Masmi“ drėgnos servetėlės kūdikiams iš 1 sertifikuotos ekologiškos medvilnės – jokio plastiko! Su bisabololiu ir ekologiškais ramunėlių, medetkų bei melisų . Ekologiškos, sukurtos tik natūralių augalinių medžiagų . Picture of ECORELAX WATER , drėgnos servetėlės vaikams su . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Earth Friendly Baby švelnios ir plonos biologiškai suyrančios drėgnos servetėlės (vnt.) su raminančiomis ekologiškomis alavijų lapų sultimis, ramunėlėmis . Sauskelnės, drėgnos servetėlės.

Populiariausios prekės, Kaina nuo žemiausios, Kaina nuo aukščiausios. Moony” japoniškos drėgnos servetėlės kūdikiams , vaikams, mamos, ieškančioms minkštų medžiagų ir draugiškos. Organiškos drėgnos servetėlės kūdikiams K-MOM ypač kokybiškos ir nedirginančios mažylių odelės. Jos ramina sudirgusias vietas, drėkina išsausėjusią odelę.


Dregnos serveteles kudikiams kaina nuo € iki 13. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Vokiškos sauskelnės, vokiška ir angliška buitinė chemija, orginali kosmetika.


Labai švelnios, bekvapės ir minkštos servetėlės kūdikiams su raminamuoju 1 natūraliu medetkų ekstraktu. Ypatingai švelniai valo ir drėkina kūdikių odelę, . Vaikiškos drėgnos servetėlės – draugiška kosmetika vaikams nuo gimimo. Servetėlės prisotintos švelniu priežiūros losjonu su migdolų ekstraktu.


Idealiai tinka švelniai valyti jautrią ir į alergiją linkusią kūdikio odą. Saugus, patogus ir lengvas kūdikio arba vyresnio vaiko burnos ir dantų valymo būdas. Rekomenduojama to amžiaus vaikams, kurio metu dar neįmanoma valyti. Pampers sensitive drėgnos servetėlės kūdikiams.


Lansinoh drėgnos servetėlės kūdikiams Earth Friendly Baby, vnt.

Daugybę apdovanojimų pelnęs . Jautri kūdikių odelė turėtų būti valoma tik natūraliomis medžiagomis, praturtintomis augalinėmis esencijomis. Attitude sukūrė šias visiškai gamtoje . Spausti ir priartinti (n.t.). Tikriausiai šiuolaikinės supermamos mane pasmerktų už tai, kad nuolat neprausiu vaiko po kiekvieno sauskelnių . Ekologiskos Baby Anthyllis vaikiskos dregnos serveteles naturalios kudikiams sluostyti gamtoje praustiBaby Anthyllis vaikiškos DRĖGNOS SERVETĖLĖS , 60 . Natūralios ir švelnios drėgnos servetėlės yra 1 biologiškai skaidžios. Vienkartinės drėgnos servetėlės kūdikiams Natracare pagamintos iš organinės medvilnės, su ekologiškais abrikosų, ramunėlių ir liepų aliejais.


SEPTONA, drėgnos servetėlės vaikams, ramunėlių kvapo, vnt. BELLA HAPPY ALOE VERA SENSITIVE, drėgnos servetėlės vaikams, vnt. Nesukelia alergijos, saugo jautrios kūdikio odos natūralų pH.


Draugiškos odai: HiPP Babysanft drėgnos servetėlės prisotintos švelniu priežiūros losjonu su ekologišku migdolų aliejumi. Jos puikiai tinka valyti veidą ir rankas .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai