2018 m. gegužės 24 d., ketvirtadienis

Dulkiu siurblys pelenams

Sauso ir drėgno valymo dulkių bei pelenų siurblys Lavor FREDDY IN 1. Pelenų siurblys padės išvalyti susikaupusius pelenus ir nesukelti netvarkos aplinkui! Statybinių atliekų, pelenų valymo siurbliai židiniams ir krosnelėms. Galingi, universalūs dulkių siurbliai. Platus pasirinkimas, aukšta kokybė geros kainos, . Flammifera K-4Ash Filter € € .

Integruotas filtro valymas, ilgalaikė siurbimo galia ir litrų metalinė talpa. Siurbliai pelenams internetu gera kaina. Pelenų ir dulkių siurblys Karcher AD Premium. KARCHER - didžiausi pasaulyje valymo įrenginių gamintojai.


Profesionalams skirtų valymo įrenginių, priedų ir valymo priemonių asortimentas yra. PELENŲ DULKIŲ SIURBLYS ASHLEY KOMBO 4IN1. LAVOR vakuuminis sauso ir drėgno valymo siurblys puikiai tinka įvairiam valymui. Galima siurbti skysčius, tačiau .

Energijos suvartojimas 6W. Konteinerio talpa l (metalinis korpusas). Pelenų dulkių siurbliai padės išvalyti susikaupusius pelenus ir nesukelti netvarkos aplinkui! HECHT E pelenų siurblys elektrinis kW.


Ashley pelenų siurbliuose įrengti daugkartiniai, plaunami filtrai. Bendras sukeltų dulkių kiekis taip pat išauga. Pirmas pelenų siurblio bandymas paliko labai gerą įspūdį: variklis galingas dėl to iš pakuros ir . Galia 800W Kelių pakopų filtravimo . Elektrinis pelenų siurblys 8W galingumo, skirtas siurbti šaltus pelenus iš židinių, ivairaus tipo.


Lanksti įsiurbimo žarna 2m ilgio ir mm. Dulkių siurbliai ir pelenų filtrai. Plovimo iranga, valymo iranga Dulkiu siurbliai Pelenu siurblys Karcher AD 3. Kai dulkių siurblio galia pastebimai mažėja, tai reiškia, kad jums reikia valyti filtrus.


Ar tai būtų kepimo krosnelės pelenai vasarą ar židinio pelenai žiemą – Kärcher pelenų siurbliai lengvai ir kruopščiai pašalina įprastus pelenų. Robotas dulkių siurblys RC. Bazinė kaina 69EUR - Kaina 66EUR.


Rodoma 1-iš prekės(-ių).

Draudžiama naudoti dulkių siurblį jei pelenų temperatūra yra aukštesnė nei 40 . Idealus prietaisas veiksmingam ir saugiam pelenų valymui. Pridėti siurbimo vamzdžiai ir grindų antgalis, skirtas naudoti kaip visavertis dulkių siurblys. Papildomas separatorius skirtas hepafiltro apsaugai nuo pelenų, o tai leidžia ilgiau dirbti . APSAUGA HEPA FILTRĄ IR VARIKLI - del filtro HEPA filtro valymo poreikis sumažeja iki minimumo.


Filtras taip pat apsaugo ir efektyviai apsaugo dulkiu siurblio. LAVOR Ashley 3– pelenų dulkių siurbliai skirti židinių, mediena ar granulėmis kūrenamų krosnių, kepsninių valymui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai