2018 m. gegužės 29 d., antradienis

Drops siūlai

Drops siūlai

Mezgimo siūlai Drops (Norvegija) parduodami mūsų internetinėje parduotuvėje už kiekvienam prieinamą kainą. Galime pasiūlyti skirtingų spalvų ir atspalvių . Tos pačios grupės verpalai turi tą patį mezgimo tankumą ir todėl gali būti naudojami . Platus siūlų rūšių ir spalvų pasirinkimas. Jei pageidaujamos spalvos siūlų nėra arba yra per mažas kiekis, . Drops Air Mix 50g ( alpakos, vilnos, poliamido). Drops Alpaca Boucle 50g ( alpakos, vilnos, poliamido) . Drops ALASKA yra klasikiniai, stori 1 avių vilnos verpalai.


Drops siūlai

Vienas iš pačių populiariausių vilnonių siūlų Drops vinažinėje kolekcijoje. Vilna švelni ir labai plačiai pritaikoma: megztiniams, kepurėms, šalikams, pirštinėms . Cofil, BiellaYarn, Drops ir t. Parduotuvėje randami ir stori, ir ploni mezgimo siūlai , . Drops Symphony - ypatingo, tiesiog nerealaus švelnumo ir minkštumo! Ir labiausiai nustebino vilnos kiekis juose - net.


Nežinau, gal siūlas siūlui nelygu (gamintojas, suvijimas), bet aš taip pat sakyčiau, kad alpaka perpučiama. Turbūt taip mąstė ir Opal siūlų kūrėjai, nusprendę perkelti Friedensreich Hundertwasser paveikslų spalvas į kojinių siūlų kolekciją. Belieka išsirinkti labiausiai . Pristatau savo naują pirkinį. Tai prisukamų virbalų rinkinys Drops classic.


Patikslinu - prisukamų virbalų. Besidominčius, maloniai kviečiu apsilankyti . Kid Moheris - vilna - poliamidas 50g - 100m. Puikios kokybės mezgimo siūlai. DROPS siūlai pasižymi aukša kokybe.


Casa Lana – siūlų namai fizinė parduotuvė įsikūrusi Kaune, šalia HyperMaximos Malūno. Scheepjes Woolly Whirl - siūlų tortas - pereinamų spalvų nėrimo ir mezgimo siūlai , savo sudėtyje turintys. Wol van Scheepjes, Drops , Lang Yarns, Rowan,.


Drops siūlai

Siūlai yra itin švelnūs, „nekanda“, neleidžia plaukelio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai