2018 m. gegužės 23 d., trečiadienis

Dirbtinio intelekto sistemos vgtu

Dirbtinio intelekto sistemos vgtu

Specializacijos: atvirojo kodo sistemos , dirbtinio intelekto sistemos. Suteikiamas kvalifikacinis laipsnis: informatikos mokslų magistras. Studijų trukmė - metai. Dirbtinis intelektas : gali valdyti automobilį ir diagnozuoti ligas, bet.


Dirbtinio intelekto sistemos vgtu

VGTU ) Elektroninių sistemų katedros vedėjo . Mūsų ateities produktai – dirbtiniu intelektu grįstos ekspertinės sistemos skirtos. VGTU , informacinio verslo bakalauro laipsnį VU. MRU būsimus teisininkus mokys dirbtinio intelekto ir ragins imtis verslo.


Dirbtinio intelekto principais grįstos sistemos , darbas su dideliais . MRU ir VGTU ekspertai verslo teisės, teisinių. Keli atsakymai į klausimus, kodėl būtina tobulinti. VGTU profesorius: žmonės turėtų persikvalifikuoti į tokį darbą, kurio negalėtų. Kalbėdami apie dirbtinį intelekto sistemų pritaikymą, pirmiausia . Sistema , kuri už kelių eismo taisyklių pažeidimus identifikuoja pažeidėją,. Susidomėjimas akademiniais tyrimais teisės ir dirbtinio intelekto srityje . Programinių paslaugų inžinerija.


Informacinių sistemų inžinerija. Nors kalbėdami apie dirbtinį intelektą vis dar koncentruojamės į tai, kokių darbų. Dirbtiniu intelektu (DI) grįstos intelekto sistemos padės adekvačiai įvertinti, ar pasirinktas aplankyti miestas yra iš tiesų toks ypatingas, ar tai tik . Sukurta žvilgsnio sekimo sistema leidžia asmeniui, nevaldančiam nei.


SAP sistemų analizuojami duomenys keičia ne tik verslo . IS informacinė sistema. Adaptyvios ir intelektualios sistemos. Saugos industrija – inovatyvios ateities. VGTU studijų programose – procesų automatizavimas.


Pradėti skelbti moksliniai straipsniai programų sistemų ir. Kemėšis (informacinių sistemų inžinerija, dirbtinio intelekto metodai),. VGTU ), Lietuvos sveikatos mokslų universitete (LSMU), VU ir kitur.


Darbo tikslas – ištirti dirbtinio intelekto sistemų naudojimo e. KTU bendruomenės narius kviečiame nemokamai skaityti VGTU.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai