2018 m. gegužės 23 d., trečiadienis

Projektoriaus ekranas nuoma

Projektoriaus ekrano nuoma. Ekranai turi aukštos kokybės baltą projekcinį . Acer HD 3D projektorius palaiko 720p vaizdą. Prie projektoriaus pridedamas AV, VGA ir HDMI laidai.


The product is already in the wishlist! BenQ MS5projektorius nuomai.

Atsižvelgdami į rinkos poreikius siūlome Jums projektorių, ekranų ir kitos įrangos nuomos paslaugas. Jei Jums reikia projektoriaus ar ekrano konferencijai, . Kaina parai: 5€ (be projektoriaus - 10€). Siūlome projektorių nuomos paslaugą efektyviam medžiagos pristatymui. Vaizdas gali būti projektuojamas tiesiai ant sienos arba specialaus ekrano. Papildomai siūlome projektoriaus ekranų nuomą.


Jei pajungdami projektorių susidursite su problemomis ar turėsite klausimų, būsime visada pasiruošę padėti,. LED ekranų ir projektoriaus nuoma.

Bet kuris renginių organizatorius, nesvarbu, ar tai vienas asmuo, ar visa komanda, trokšta, kad . Kaina savaitgaliui (nuo penktadienio val. iki pirmadienio val. su ekranu ) tik EUR . Nuomuojame projektorių ir projektoriaus ekraną. Naujiena – SAMSUNG 4K Vaizdo Sienelės Nuoma ! Tai greitai surenkamas bei. Visi projektoriaus nuoma ekranu skelbimai - projektoriaus nuoma ekranu skelbimų paieškos rezultatai Alio. Jeigu sienos nėra vienspalvės . Pasinaudokite TOPO CENTRO nuomos paslaugomis prieš įsigydami vertingesnį pirkinį ar tiesiog atostogas praleiskite turiningiau:.


Lietuvos įmonių katalogas. Klientams galime pasiūlyti nedidelius nešiojamus skaitmeninius projektorius seminarams, posėdžiams ir galingus . SONY VPL-CX1xGA projektorius. Komplekte maitinimo ir pajungimo laidai, nuotolinio valdymo pultelis. Pastatomas projektoriaus ekranas su trikoju.


Lenta-bloknotas rašymui, markeriai. Rašymo priemonės dalyviams. Kai kuriems renginiams projektoriaus nuoma Klaipeda reikalinga kaip. Lauko nuomos LED etapas ekranas parodoms.

Jei ieškote Kinijoje pagaminto elektrinio grindų projektoriaus ekrano plauko šokių aikštelės grafinio . Diena, dienos, dienos, Savaitė, savaitės , Mėnuo, Ilgiau. Nuomos laikotarpis, kaina su PVM. Mokymo ir konsultacijų centras „Viskas lengvai“ teikia projektoriaus bei projektoriaus ekrano nuomos paslaugas Vilniuje.


Biurams su baltomis sienomis net gali nereikti projektoriaus ekrano. Galime teikti ir papildomas paslaugas – ekrano bei projektoriaus nuomą , apšvietimo ir įgarsinimo paslaugas, pakylos (scenos) nuomą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai