2019 m. balandžio 26 d., penktadienis

Samsung s7 ekrano keitimas

Išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių ekranų, stikliukų keitimas bei pardavimas. Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Apsauginio stikliuko klijavimas, nuo €. Tik ekrano stikliuko keitimas (Jei vidinis LCD sveikas), €. Siūlome originalius naujus ir Refurbished kokybės ekranus.


Atliekamas ekranų keitimas vietoje.

Telefono ekrano keitimas Telefono . Smart Master internetinėje svetainėje pateikiama jau su . LCD ekrano keitimo video instrukcija (anglų kalba) . Lietimui jautraus stikliuko keitimas. Kreipkis, pakeisim tavo įtrūkusį stiklą dabar! Ekrano ir liečiamojo paviršiaus komplektas.


Gal kas esat matę kur už normalią kainą pakeistų Sedge ekraną? Paprasti ekranai pigūs prastai veikia, tai kažin kaip su edge? A- k7djYlzYw , Algirdo g.

Galinio dangtelio keitimas. Huawei Pekrano ir galinio stikliuko keitimas. Nemokama gedimo diagnostika. Visi samsung galaxy sedge skelbimai - samsung galaxy sedge skelbimų Paslaugos kategorijoje.


Bendradarbiaujame su mobiliosios įrangos gamintojais ar . Sveiki, „Android“ gerbėjai! Mūsų trikčių šalinimo straipsnis šiandien apima ekrano problemas ir su jais susijusius . Pinigų grąžinimo garantija. SAMSUNG EKRANO KEITIMAS. Ekranų keitimas, stiklų klijavimas. Kadangi šiuo metu dažniausiai pasitaikantis gedimas - ekranų dūžiai, mes.


Palyginimui SEdge mikrofono ir USB jungties keitimas kainuoja tik 4EUR. USB modulio keitimas kainuoja tiek pat kiek ir ekrano keitimas. Pateikties nustatymų keitimas.


Galaxy SEdge Screen Replacement - Charging Port Repair . Atidarykite telefono Nustatymų programą. Palieskite norimą pakeisti nustatymą. Kad būtų rodoma daugiau .

Didelis prekių pasirinkimas, saugus . Padengiamumas: iki ekrano išlinkimo zonos. Quad HD Super AMOLED ekraną, o „SEdge“ ekranas siekia colio. Tokie gamintojai kaip „Samsung“ ar „Huawei“ užtrunka ne vieną mėnesį, kol.


Samsung stikliukų- ekranų keitimas Klaipėda-Lietuva.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai