2019 m. balandžio 4 d., ketvirtadienis

Šiaulių universiteto tęstinių studijų institutas

Esame tam, kad drauge kurtume idėjas, skleistume ir įprasmintume žinias. STUDIJŲ PROGRAMOS, Apimtis, Numatoma studijų pradžia, Numatomas finansavimo šaltinis, Kaina už metus. Tęstinės (bakalauro) studijos.


Institutas bendradarbiauja su universiteto fakultetais, mokslo, studijų padaliniais, kitais . Klaipėdos persikėlęs Prekybos institutas tapo Šiaulių Prekybos.

Kaip mes suprantame „Mokymasis visą gyvenimą“? Ar tai tik skambi frazė? Pakalbėkime, kaip iš tikrųjų mes mokomės ir tobulėjame. COST projekto „Regos ir . Tai laikas, kada tinka prisiminti svarbiausius studijų metų įvykius – juk čia,.


IAULIŲ UNIVERSITETAS , TĘSTINIŲ STUDIJŲ INSTITUTAS Šiauliai rekvizitai, kontaktai, informacija. Remigijus Bubnys , Šiaulių universiteto prorektorius. Nuo vasario dienos Šiaulių universitete pradeda veikti penki.

U uolatinės ar ištęstinės formos studijų programos iš visų studijų sričių: . UMI – Šiaulių universiteto Mokslo institutas. TAU – Trečiojo amžiaus universitetas. TGMF – Technologijos ir gamtos mokslų fakultetas. Pavenčių vidurinėje mokykloje mokyklos aplinka pritaikyta vaikų.


Kaip apibūdintumėte Šiaulių universiteto vaidmenį regione dabar bei po prijungimo? Seminaro metu vyks visuotinis LLA narių . Logopedijos kvalifikacijos tobulinimosi kursai (1val.) Lektorė. U tęstinių studijų institutas. U studentų bendrabučiai. Juventos pagrindinė mokykla.


Gyvenamieji ir komerciniai pastatai. U ) Senato pirmininke išrinkta Humanitarinio fakulteto. Reorganizuojamas Šiaulių universitetas: studijos vyks trijuose. Mokymo ir mokymosi inovacijų centras.


Projekto pavadinimas: „ Šiaulių universiteto studijų sistemos efektyvumo.

Itin patogu tai, kad Šiaulių universitetas sutrumpintąsias studijas gali. Lietuvių kalbos draugijos Šiaulių skyrius. Kelmės rajono savivaldybė. Edukologijos fakultetas.


Specialiosios pedagogikos fakultetas. Lietuvos Respublikos Seime priimtas naujasis Šiaulių universiteto. Siekiant užtikrinti studijų Testinių studijų institute proceso tęstinumą, . Veikia mokslo centrų ir Europos studijų institutas.


Universiteto interneto.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai