2020 m. balandžio 14 d., antradienis

Xiaomi redmi note 4 ekranas

Xiaomi redmi note 4 ekranas

Tianma, aukštesnė kokybė . Prireikė telefono ekrano keitimo? Didelis telefonų dalių ir aksesuarų pasirinkimas. Išmanusis Meistras Andžej keitė mobilaus telefono Xiaomi Note 4X ekraną. Mes atstatysime garantines įrenginio sąlygas! Vaizdo kameros modulio keitimas ‎: ‎11LT;.


Xiaomi redmi note ekrano keitimas greitai ir paprastai. Vienas iš variantų – nedaryti nieko. Lengvas telefono ekrano įskėlimas retai kada trukdo normaliai jam . Drėgmės pažeidimų šalinimas. Xiaomi Mi A Mi 5x ekrano ir lietimui jautraus stikliuko keitimas, €60.


LT - Telefonų remontas ir ekranų keitimas, kompiuterių remontas. XIAOMI REDMI - Note ekrano komplekto keitimas. Aukščiausia kokybė, ilga garantija ir puikus servisas! Pridedami įrankiai bei klijai tad remontas ar ekrano keitimas ypač paprastas.


Ekranas yra originalus. Atliekame ir kitus remonto darbus. Nemokama gedimo diagnostika.


Telefono remontas, ypač xiaomi redmi note ekrano keitimas toli gražu ne visada atrodo patraukliausias sprendimas. Bent jau ne tais atvejais, . Paminėjome tik Xiaomi telefonų gamintoją, tačiau ši . Klijuojasi ant išorinio liečiamo ekrano. Rimta apsauga telefono ekranui nuo . LCD telefono ekranas , skirtas išmaniesiems telefonams.


Xiaomi redmi note 4 ekranas

Techniniai duomenys: Spalva: balta. Geras kainos ir kokybės santykis. Apsauginiai grūdinti stiklai. Pristatymas nuo: €. Atsitiko nelaimingas įvykis, sudužo ekranas , telefonas įkrito į vandenį ar išsipūtė baterija? Skirtas gamintojui, Xiaomi.


Mažiausios kainos garantija. Padėsime išsirinkti Jums tinkamą. Patogus bei greitas pristatymas. Taip, ekranas pakankamai didelis, tačiau pailgos formos 19. Redmi Note “ yra aprūpintas C tipo USB ir palaiko „Quick Charge “ greitojo . Redmi Note “ telefonai visada buvo specialiu „ Xiaomi “ ginklu kovoje su.


Atsiprašome, šios prekės dabar neturime. AprašymasAtsiliepimai (0). Medžiaga, iš kurios pagaminta, Stiklas. Xiaomi“ pasirinko valdymo mygtukus įrengti colių ekrano.


Pasiteirauti apie prekę. Telefono ekrano keitimas yra vienas iš tų darbų, kurių įgyvendinimui dažnu atveju prisiruošiama tik tada, kai telefonu naudotis jau tampa sudėtinga. Samsung Galaxy Note ekrano keitimas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai