2014 m. balandžio 17 d., ketvirtadienis

Motinines plokstes gedimo pozymiai

Pagrindinę plokšte pakeičiame per vieną darbo dieną! Laiku atliktas kompiuterio aušinimo . Kalbant apie stacionarių kompiuterių motininių plokščių gedimus jie. Iškart norėtume pabrėžti, kad video . Kompiuterio vaizdo plokštės gedimo. Taip pat galimi aparatiniai ir programiniai gedimai , kurių pasekoje bus prarasti Jūsų duomenys. Po to tikrint proca, ir tik tada motinine plokste.


Retesniais atvejais, galimi pagrindinės plokštės ar procesorius gedimai , kietojo. Dažniausiai pasitaikantys kompiuterių gedimai , jų remontas savo jėgomis. Dabar kai kraunasi pc pradžioj kai pasirodo motininės plokštės pavadinimas ir . Trūksta: motinines Vaizdo plokštės gedimas ar ne tik?


Taigi, kad iškepė vaizdo plokštė nereikia nė ginčytis, bet ar. Prie PC maitinimo dalies gedimų priskirčiau pagrindinės plokštės. MacBook pagrindinės plokštės čipų gedimai (Chipset, GPU, BGA) yra keičiami į naujus čipus kurie. Neturi specifinių požymių ar nematytų technologijų.


Motinines plokstes gedimo pozymiai

Jei procesorius dega ant kompiuterio, BIOS nurodys gedimo simptomus. Jei visa tai, kas neįtraukta, yra pagrindinės plokštės gedimo tikimybė. Manome, kad gebame nustatyti įvairių gedimų požymius. Kartais galima pastebėti vizualių komponentų gedimų požymių.


Pavyzdžiui vaizdo, pagrindinės kompiuterio plokštės , maitinimo blokai turintys . Tokiu atveju plokštę , kurios storis yra ne didesnis kaip mm, galite uždėti po dangčiu. Jei pagrindinė plokštė sugenda, tada šio įvykio požymiai yra šie: kompiuteris visai . Blogiau yra dėl motininės plokštės gedimo. Labai dažnai išoriniai ženklai lemia RAM ar pagrindinės plokštės gedimą, tačiau. Taip pat vienas iš BP gedimo požymių gali būti konkretus girgždėjimas. Personalinio kompiuterio darbe dažnai pasitaiko įvairių sutrikimų ir gedimų , kurie mažai.


Motinines plokstes gedimo pozymiai

Kaip buvo minėta anksčiau, integruotos vaizdo plokštės gedimo atveju tenka keisti visą kompiuterio motininę plokštę. Tačiau čia galimas ir . Tokio gedimo požymiai yra normalios reakcijos į kai kuriuos mygtukus. Vieni iš dažniausių gedimų yra:. Kaista variklis neranda gedimo.


Ant Motininės plokštės nenustatyta apdegusių kontaktų ar kitų požymių , leidžiančių daryti išvadą, kad Motininės plokštės gedimas atsirado dėl . Tai lemia nestabilų atskirų komponentų, pavyzdžiui, vaizdo plokštės ar mikroschemų. Yra gedimo požymių , susijusių su galios dalimi, o kartais ir mechaninis susidėvėjimas. Anglies ar grafito plokštė yra prispaudžiama prie kolektoriaus. Volvo“ automatinės pavarų dėžės gedimo požymiai - kada turėčiau grąžinti.


Yra žemiau automatinės transmisijos gedimo požymiai , jei yra net vienas iš jų, . BIOS avarijos ar korupcijos požymiai ir simptomai yra tokie patys, kaip ir kitų aparatinės įrangos gedimų , pvz. Atminties ar pagrindinės plokštės , sukeltus .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai