2014 m. balandžio 28 d., pirmadienis

Automobiliniai telefonu pakrovejai

AUTOMOBILINIAI ĮKROVIKLIAI 3Sixt, 4Smarts, Acme. NEMOKAMAI atsiimk vienoje iš Varle. Belaidžiai, lightning, adapteriai ir kt. Automobiliniai pakrovėjai internetinėje parduotuvėje Senukai. Apsilankykite ir užsisakykite!


Originalūs Auto 12V ar 24V krovikliai, Greito įkrovimo - Fast Charge įkrovėjai. Pristatymas visoje Lietuvoje. Platus automobilinių pakrovėjų pasirinkimas. Asortimentas (Nuolat atnaujinamas): Originalus . Kaina Eur (1-foto).


Universalus automobilinis . BEVIELIS PAKROVĖJAS ACME CH301G Qi Wireless charging pad. LEMONA elektronikos komponentai ir dalys internetu - mobiliųjų telefonų , planšetinių. Mobiliųjų telefonų krovikliai ir laikikliai - aukšta kokybė bei patrauklios kainos.


Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas. Patikimų gamintojų kokybiški telefonų įkrovėjai ( pakrovėjai ). Remax Compact - automobilinis pakrovėjas 2. Telefono baterijos kroviklis (USB, automobilinis ) gera kaina. Užsakykite internetu iš DRE. Samsung telefonams ir planšetėms. Siuntimas į visus Lietuvos miestus paštu 1. Greitas ir patikimas pristatymas visoje.


Visi telefonu pakrovejai skelbimai - telefonu pakrovejai skelbimų paieškos rezultatai. Gembird universalus automob. V su išvestim mini USB skirta GPS.


USB įkrovikliai, kurie yra savaip naudingi, bet vis tiek gana. Tiesa, šis yra visai paprastas metalinis automobilinis įkroviklis. Xiaomi moduliatoriai ir pakrovėjai. Krovikliai automobiliams, automobiliniai usb krovikliai ir t. Peržiūrėti skelbimą - SMART telefonų , planšetų tinklo pakrovėjai.


Ogmina Telefonai ir navigacija Mobilių telefonų priedai. Bevielis greitas pakrovėjas , W galingumo. Adapteris Devia Smart iš Lightning į 2X Lightning juodas.


Siūlome ypač platų mobiliųjų įrenginių priedų ir aksesuarų pasirinkimą naujiems ir rečiau naudojamiems įrenginiams. Pakrovėjas HAMA 12V micro USB Red. Patraukli nuolaidų sistema. Pradinis puslapis Telefonai ir priedai Mobilių telefonų priedai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai