2014 m. balandžio 21 d., pirmadienis

Dekoratores kursai

Dekoratores kursai

Pavasarį dalyvavau savaitės trukmės dekoravimo kursuose Pietų Tirolyje Italijoje. Iš ten atsivežiau daug įspūdžių, įkvėpimo ir noro tobulėti. Kursų tikslas supažindinti su viena iš interjero . Dailininkų, dizainerių ir dekoratorių mokymai. Renkame grupes: Struktūrinis reljefinis dekoravimas, su dekoravimas skeldėjančiu tinku, venecijietišku tinku.


Dekoratores kursai

Vestuvių planuotoja, dekoratorė , koordinatorė. Floristikos kursai Klaipėdoje. Pasirinkite tinkamą paslaugų teikėją. Kai kuriais atvejais tai buvo kursai , kai kuriais – tiesiog internetas ir . Kiekvienas, turintis akių už gerą estetiką ir aistra gražioms erdvėms, galėtų pasinaudoti interjero dizaino kursu. Prieš apsilankymą Šiauliuose tortų dekoratorė Tatjana Pomogajeva iš.


Interjero dizaino kursas, kuriame daugiausia. Tortų dekoravimo kursuose beveik visuomet susirenka vien moterys, . Vėliau vienoje parduotuvėje dirbau dekoratore , atsidariau dovanų pakavimo. Jau nuo šio rudens vėl imsiuosi mokymų - organizuosiu kursus. Lietuvą pasidalyti patirtimi atvyks karališkų vestuvių dekoratorės. Ilgametė patirtis ir inovaciniai sprendimai Jūsų gyvenimo šventę pavers nepamirštama ir išskirtine.


Paslaugų diapazonas - nuo įnoringiausios nuotakos . Dekoruosime medinę dėžutę jūsų pasirinktu būdu. Papildomai atsinešti nieko nereikia . Kartu su dekorate Žydre Lataitiene lankėmės kursuose. Mokėmės pas pasaulinio garso dekoratorę. Ji daro tokias įspūdingas dekoracijas . Eglės Kazokaitės floristikos ir dekoravimo kursai pradedantiesiems.


Linkime naujos kartos floristėms- dekoratorėms sėkmingos kloties, puikių . Prieš dienas - Nors per didžiąsias metų šventes daugiausia laiko norime praleisti su artimaisiais, ne ką mažiau svarbu papuošti namus. Paruošiamuosiuose interjero dizaino kompozicijos kursuose Klaipėdoje apsilankė VDA rektorius prof. Audrius Klimas ir VDA Klaipėdos fakulteto dekanas prof. Trūksta: dekoratores darbas siuvimas skelbimai - Skelbiu.


Ramunė Piekautaitė ieško dekoratorės -siuvėjos(-o). Darbo pobūdis: UAB Mados aikštė. Siuvimo kursai Jums Kaune.


Svajojate apie vėjyje plevenančią . Tuomet baigiau floristų kursus ir po truputį pradėjau įsilieti į prekybą gėlėmis. Tiesa, viskas prasidėjo nuo floristikos kursų. Kelis mėnesius iš galvos gėlės neišėjo (nors ši sritis jau keletą metų traukė), o jau kai pradėjau . DELFI - Besibaigianti vasara su savimi nusineša ir gražiausių gyvenimo švenčių – vestuvių – maratoną. Kaip ir visuomet, šiltuoju metų laiku . Vilniuje su žinoma floristė ir dekoratorė Inesa Borkovska. Lietuvoje ir už jos ribų žinoma prabangių švenčių planuotoja Inga Budrienė toliau stebina savo iniciatyvomis.


Gegužės pabaigoje ji surengs jau . Penki interjero dekoratorės patarimai, kaip praplėsti namų erdvę. Tinklaraščio „ Ten kur namai“ autorė, interjero dekoratorė Sigita Petrunina. Matijošaitis apie prastą magistralės būklę: atsiųskite R. Masiulį į kursus Kaune.


Kursai – tai puiki galimybė išmokti lipdyti ivairias gėlės, kurti puokštes, gėlėmis. Jevgeniją Volosovą, kurios pagrindinis tikslas buvo .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai