2015 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Daiktų dalinimosi stotelė dėkui

Daiktų dalinimosi stotelė dėkui

Daiktus galite pristatyti į bet kurią Vilniaus regione UAB ,,VAATC“. Daiktus pasiimti iš dalinimosi daiktais Stotelių tinklo DĖK`UI galite DGASA darbo metu . Informuojame, kad vyksta pasiruošimas daiktų atidavimui, todėl daiktų. Sostinėje šiandien duris atvėrė unikali ir kol kas vienintelė . Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Centro atstovų teigimu, aikštelės pavadinimas turi dvi reikšmes: „ Dėkui “ ir „Dėk“. Jūs esate neprisijungęs lankytojas.


Dalijimosi stotelė prisidės prie mažesnio ir taupesnio vartojimo, nes tie gyventojai, kuriems stotelėje esantys daiktai bus reikalingi, galės juos . Miškininkai jau pradėjo prekiauti kalėdinėmis eglutėmis. Stotelė Dėkui : neišmesk dar gero daikto. Vilniaus rajone atidarytos dvi unikalios dalijimosi daiktais stotelės DĖKUI.


Taigi gaudziau sapalus tikslas toks buvo. Ukmergėje, didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelėje Gerseniškių g. Dekui uz atsakyma, jis tikrai . Penktadienio popietę Vilniaus didelių gabaritų atliekų surinkimo aikštelėje duris atvėrė pirmoji dalijimosi daiktais stotelė DĖK`UI. Vilniuje įrengta nereikalingų daiktų dalijimosi stotelė sulaukė. Pirmosios dalinimosi daiktais stotelės atidaryme dalyvaus: Vilniaus mero pavaduotojas Valdas Benkunskas, AB „VAATC“.


Nuomos platforma tarp privačių žmonių suteikia galimybę užsidirbti papildomų pinigų kiekvienam savininkui. Tai antroji daiktų dalijimosi stotelė Lietuvoje. Tvirtai žinau, kad po šių švenčių ten atsidurs ir mano keli maišai daiktų kurie tapę . Paštas“, o išlipome prie „Jurbarko šilumos tinklų“.


Po išgertuvių pasigedo daiktų. Ne būtiniausius drabužius, ne daiktus , ne maistą, o knygas. Biržų, Pasvalio, Pakruojo bibliotekų bendradarbiavimas, dalykiniai susitikimai, dalinimasis darbo patirtimi, bendros veiklos planavimas. Jums daiktai yra gyvenimo priežastis, be kurių eitumėte šokti nuo tilto. Dėkui , kas sugaišot laiko ir perskaitėt.


Lietuvos „Caritas“ kviečia aukoti ne tik daiktų , bet ir pervesti pinigų į organizacijos sąskaitą, mokėjimo paskirtyje nurodant „Pagalba Ukrainai“. Nematau prasmės dirbti Sveikos gyvensenos komisijoje, kuriai vadovauja labai energingas, tačiau keistų pseudomokslo idėjų kupinas Dainius Kepenis. Visi gyvi ir negyvi daiktai , su visais savo pavidalais, lydės Mūsų. Ir jei jos atsitraukia, ateina metas susitaikymui ir dalinimuisi su kitais . Puiki Tomo misija, tiek daug geru.


Nusipirkite senai trokštamą daiktą , nes juk jūs ypatingi ir gyvenate vieną kartą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai