2015 m. balandžio 2 d., ketvirtadienis

Pieštukai ekranams

Plunksna-rašiklis Trust skirtas jutikliniams ekranams. Rašiklis jutikliniams ekranams Trust High precision . Mes turime skaitmeninių pieštukų ekranams tokių gamintojų kaip MICROSOFT, SAMSUNG, XD DESIGN, LOGILINK ir kitų. Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Piešyukas tinka visiems rezistyviniams ekranams (netinkamas talpiniams ekranams ). Specialiai lietimui jautrių ekranų valdumui skirtas rašiklis nėra valgomas.


Bet idėjos autorius nusipelno pagyrimo už tai, kad kompiuterio priedų . Kita Nauja Stilingas puoštas kristalais rašiklis ir lietimui jautriems ekranams skirtas pieštukas viename. Pieštukas pritaikytas visiems . Case4you PC RYO (patalpa) Panevėžys Nėra. D pieštukas tai dar vienas technologinis proveržis 3D modeliavimo srityje, sugebantis piešti ne tik ant popieriaus, tačiau ir erdvėje ore.


Itin žema 3d pieštuko temperatūra pašalina nudegimų galimybę. Nesunku palyginti 3D pieštukų. Orinigalus 3D pieštukas su ekranu ir garantija. Kiekis: Kiekis: Yra prekyboje.


Pieštukai ekranams

Naudokite S Pen pieštuką ir visiškai pakeisite bendravimą. Juniper Systems (JAV) kompanijos gaminami pieštukai , lauko kompiuterių liečiamiems ekranams , suderinami su visais Juniper Systems gaminamais lauko. Elektronikos komponentai, buitinės technikos atsarginės dalys, bei jų priedai. Galaxy Note“ serijos išmanųjį ypatingai dideliu ekranu bei rašikliu. Universalus dėmių valiklis pieštukas.


Skirti liečiamiems mobiliesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams, navigacijoms ir kitiems liečiamiems paviršiams, pigu ir tuo pačiu labai patogu. Prekę turime vietoje Vilniaus parduotuvėje adresu Medeinos rimi. Skaitmeninis pieštukas ekranui už geriausią kainą. Bakstelėk „iPad Pro“ ekraną savo „Apple Pencil“, kad pažadintum įrenginį ir . Metas pamažu išleisti į užtarnautą poilsį visas dabartines ekranų technologijas - išties mobiliems įrenginiams daug patogesni būtų . Drėgnos servetėlės skirtos stiklinių paviršių, nešiojamų kompiuterių, monitorių, delninių kompiuterių, televizorių ekranų valymui.


Pieštukai ekranams

Valymo servetėlės sudrėkintos . Spalvoti pieštukai Fiber-Colour, spalvų. Piešimo - rašymo planšetė su LCD ekranu colių. Pagrindinis Matavimo prietaisai. Dėl ekranų skirtumų, užsakomos prekės gali neatitikti spalvos nuotraukoje, tad . Lieciamam ekranui skirti piestukai. Taip pat palikus tokius daiktus kaip pieštukai , tušinukai ar kiti smulkus daiktai, ant klaviatūros ir.


Bet sudaužius tokį ekraną – labai sudėtingas matricos keitimas. Piestukai telefono ekranui - Piestukai telefono ekranui liesti, įsikiša i ausiniu lizdą ir galima nešioti kaip pakabuka. Turiu įvairių spalvu rašyti . Parduodu naujus lieciamam ekranui skirtus piestukus.


Pieštukai ekranams

Kaina: € - su PVM. Liečiamo ekrano pieštukas. Ekrano lietimo pieštukas (Nintendo DS). Saugokite ekraną nuo įbrėžimų ir pirštų atspaudų. Spalvos: žalia, raudona, mėlyna, rožinė, violetinė, geltona .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai