2015 m. balandžio 30 d., ketvirtadienis

Parduodu padangas

Parduodu padangas

Viena buvo su defektu ,tai nupirkta nauja. Dvi vasarinės R255/Continental CrossContact 105W UHP MO - likutis 7mm ir dvi Sailun 255/R109V Terramax CVR M+S. Nuimtos nuo Opel bet tinka ir kitoms auto. Nokian Universaliosios 205/R€ vnt. Parduoda padangas skelbimai.


Parduodu padangas

V Good/year EficientGRIP SUV 4xnaudota vasarine padanga. Automobilių, motociklų ir sunkvežimių padangų pardavimas, skelbimai ir kainos. Didelis padangų pasirinkimas: r1 r1 rir kt. Padangos internetu pigiau.


Dažnai taikomos akcijos ir nemokamas atsiėmimas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir kt. Daugelis vairuotojų, rinkdamiesi savo automobiliui padangas ,. KETURIOS PUIKIOS VASARINĖS PADANGOS. Didelis pasirinkimas, greitas pristatymas, konsultacijos, padangų montavimas, garantija. Naudotos žieminės padangos Firestone 175/R14.


Parduodu padangas

Lengvųjų automobilių padangos. Kaip rinktis padangas ? Visų pirma, nuspręskite, kuria paieška naudositės:. Vasarinės padangos , žieminės padangos , universalios padangos.


Kokybiškos, patikimos, saugios padangos ir ratlankiai pigiau! Išsirinkite sau tinkamas padangas ir ratlankius iš ypatingai plataus . Kaina po 20e padangos su c . Lietuvos įmonių katalogas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai