2015 m. liepos 15 d., trečiadienis

Ausines vaikams

Specialiai vaikams sukutos ausų pagalvėlės bei . Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Ausines vaikams kaina nuo € iki 50. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos.


Stereo ausinės vaikams „KIDS“ (Mėlynos) gera kaina internetu.

Didelis prekių pasirinkimas, saugus pirkimas, prekių pristatymas į namus ar biurą. Labai didelis ausinių pasirinkimas: stilingos laidinės ir Bluetooth ausinės. Daugiau nei 6skirtingų ausinių modelių – tikrai rasite jums tinkamiausias. Apauginės ausinės vaikams 3M Peltor Ki rožinės.


Paspauskite nuotrauką, kad ją padidintumėte . Nuotrauka 1-5) Puiki triukšmo slopinimo priemonė. Ausinės triukšmo mažinimui vaikams.

M Peltor Kid vaikiškos apsauginės ausinės modernios, stilingos, tvirtas laikiklis, kuris užtikrina, kad ausinės liks savo vietoje vaikui. Gero garso ausinės muzikos klausymui, pokalbiams su draugais ar žaidimams. Rinkitės iš naujausių modelių, bevieles ar su laidais, iš plataus stilių bei spalvų . Tai dar vienas vaikiškos pramonės daiktas, sukurtas tėvams, auginantiems mažus vaikus. Daugiafunkcės „Alpine Muffy“ apsauginės ausinės specialiai sukurtos jautrioms mažų vaikų ausims ir gali būti naudojamos įvairiose triukšmingose situacijose. Didelis gamintojų pasirinkimas ir profesionalus aptarnavimas.


Apsilankyk Elektromarkt. Slopina itin aukšto ir žemo dažnio garsus. Laimėkite MUFFY BABY Alpine ausines vaikams ir apsaugokite savo vaiko klausą nuo per didelio triukšmo.


Apsauginės ausinės vaikams. Tėvelių greit pamėgtas ir. Naujos ausinės mergaitėms.


Gražios, spalvingos, šiltos ausinės šaltu oru tikras džiaugsmas vaikams ! Ar jūsų vaikai naudoja ausines ? Ar pagalvojote, ar tie, kuriuos jie naudoja, yra saugūs klausai? Dabartinė tendencija yra ausinės , sukurtos specialiai vaikams , .

Atminties kortelė SANDISK . Kaip išsirinkti ALPINE MUFFY apsaugines ausines vaikams ? ALPINE apsauginės ausinės naujagimiams, kūdikiams ir vyresniems vaikams. Dviese viename vaikų kambaryje: idėjos ir sprendimai. Kai dviem augančioms asmenybėms tenka išsitekti viename vaikų.


Visų rūšių ausinės internetu pigiau elektroninėje parduotuvėje Bigbox. Paveikslėlis nuo PŪKUOTOS AUSINĖS SU MEŠKIUKO DETALĖMIS nuo Zaros. Situacijose, kai triukšmo lygis siekia daugiau nei dB, rekomenduojama saugoti mažylių klausą specialiomis priemonėmis – apsauginėmis . Pagaminta iš patvarių ir vaikams saugių medžiagų.


Jų aiškūs bosai ir žaismingas dizainas pritaikyti augantiems vaikams.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai