2015 m. liepos 14 d., antradienis

Lietuviski filmai 2018

Mūsų svetainė naudoja slapukus (cookies). Jei Jūs sutinkate su šiems tikslams . Pernai iš viso buvo parodyta 2filmas , tarp jų – 17. Filmai , serialai, sportas ir tiesioginė TV – žiūrėk per Go3!


Filmas sukurtas pagal lietuvių kilmės amerikiečių rašytojos Rūtos Šepetys romaną „Tarp pilkų debesų“.

Knyga yra tapusi „The New York Times“ bestseleriu,. Dokumentinis lietuviškas filmas „Rūgštus miškas“ 19. Tereikia įvesti savo elektroninio pašto adresą į laukelį: Jūs sėkmingai užsisakėte naujienas. ATIDARYMO FILMAS UŽDARYMO FILMAS KONKURSINĖS PROGRAMOS Europos debiutų konkursas Trumpas konkursas Studentų filmų konkursas . Sportas, filmas , festivalis.


LITHUANIAN FILM CENTRE. Lietuvių filmų centras. Filmo „Angelų takais“ konceptualios .

Pats filmas sukaltas iš nesibaigiančių veiksmo ir puikių juoką keliančių scenų. Visų žanrų nemokami online filmai. Naujausi ir geriausi siaubo filmai , komedijos, vaikams.


Galite žiūrėti lengvai ir patogiai per naršyklę. Toks, kurį žiūri ir tikiesi vienokios sekančios scenos, o gauni visiškai kitokią ir . Kino festivalyje Taline dėl geriausiųjų vardų varžysis naujausi lietuvių filmai , ir kino projektai. Kai prieš 42-ejus metus buvo sukurtas pirmasis „Žvaigždžių karų“ filmas „Nauja.


Panašu, kad lietuviškas kinas išgyvena renesansą: nuo rugpjūčio iki spalio į didžiuosius ekranus bus išleisti aštuoni nauji filmai. Nuo dramų iki komedijų. Filmai , kurie tiks ir rafinuotiems kino gurmanams, ir festivalinio kino naujokams.


Susitikite su kūrėjais . Nemokamais kino seansais bus pristatyti naujai restauruoti lietuviški filmai. Panorama apžvelgia ryškiausius pastarųjų metų dokumentinius filmus , dalyvavusius. Trumpametražiai filmai įgarsinti lietuvių kalba 1-klasėms. Baltijos banga: nauji lietuviški filmai , kaimynų kūryba, paroda.


Devintą sezoną pradedantis. Laimėkite du bilietus į filmą Pelėdų kalnas.

Tiesiog paspauskite LIKE ant šito pranešimo ir viešai juo . Action movies, movie release dates. Files are available under licenses specified on their description page. Praėjusių metų rugpjūtį Šarūno Barto „Šerkšnu“ . TV TVir TVserialus, filmus , žinias internetu nemokamai. Filmai nemokamai internetu, populiariausi filmai online, komedijos, veiksmo filmai , animaciniai filmai lietuvių kalba. Atidarymo vakarą – nauji lietuviški kūriniai.


Domanto užsiėmimas – skraidinti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai