2015 m. liepos 20 d., pirmadienis

Apgyvendinimas vdu lt

Apgyvendinimas vdu lt

Svarbiausia informacija bei naujienos, susijusios su VDU bendrabučiais, juose vykstančiais susitikimais, savivaldos inicijuotais pokyčiais, apmokėjimu. Vyksta registracija dėl apgyvendinimo VDU bendrabučiuose. Daugiau informacijos apie VDU bendrabučius ir apgyvendinimo sąlygas juose:. VDU studentų pažintinis vizitas į Europos Sąjungos institucijas Briuselyje. Nauja platforma informacijai apie bendrabučius - VDU Apgyvendinimas.


Studentams padengiamos visos išlaidos (kelionės, apgyvendinimo , maitinimo). Registracijos anketas prašome siųsti adresu: agne. Asmuo ryšiams: Jolita Ščiglinskienė.


NUTS kodas: LT - LIETUVA. Telefonas: +337327884. Interneto adresas (-ai):. Dalyvių kelionių ir apgyvendinimo organizavimo paslaugų pirkimas,. LT-081Vilnius) kelionės teikimo ir apgyvendinimo paslauga.


Apgyvendinimas vdu lt

Dalyvauk apgyvendinimo bendrabučiuose. VDU kiekvieno semestro pradžioje studentams skiria mokesčių už studijas bei apgyvendinimą bendrabutyje lengvatas einamajam semestrui, . Nepasiekiama jokia šio puslapio informacija. Nustebinkite Jums brangų žmogų sveikatingumo ir poilsio komplekso GRAND SPA LIETUVA dovanų kuponu ir suteikite galimybę pačiam išsirinkti . PENKTADIENIS, Marijos Nemčenko paroda „Brut“, 12:– 18:VDU menų galerija „101“, Muitinės g. Kaunietės Marijos Nemčenko . Informacija apie visas nakvynės įstaigas: viešbučiai, apartamentai, BB, kaimo turizmo sodybos ir kita. VDU – išskirtinis verslumo centras studentams, kur mokomasi per patirtį. VISUOMENEI IR ŽINIASKLAIDAI.


VTEK svarstys 2019-12-posėdyje . Prieš valandas - 2019-12-10:18; Kauno. Talentingiausi pakaunės moksleiviai pradėjo „studijas“ VDU. Pastaruosius dvejus metus grupė palydėjo anšlaginiais koncertais su VDU kameriniu orkestru. MOKINIŲ PRIĖMIMO Į TAURAGĖS R.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai