2015 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Apsipirkimas kinijoje

Derybos priimtinos beveik visose parduotuvėse, išskyrus . Turistams Kinijoje saugu, į „baltaveidžius“ vietiniai žiūri pagarbiai ir susidomėję. Apie Aušrą Raulušonytę ir jos įspūdžius Kinijoje gyvenant kinų šeimoje. Kinijos internetinės parduotuvės paskutiniu metu tapo ypač populiarios Lietuvoje. TOP elektroninių parduotuvių, kuriose geriausia apsipirkti. Kinija mėgstantiems apsipirkti ir parsivežti namo įvairiausių suvenyrų – puiki vieta.


Dažniausios prekės ir suvenyrai, atsiduriantys keliautojų bagaže yra šilko . Pirkimas iš Kinijos parduotuvių yra visiška Jūsų atsakomybė. Lietuviams gerai žinomos kinietiškos internetinės parduotuvės siūlo didžiulį įvairių prekių asortimentą su nemokamu siuntimu be tarpininkų. Tiesa, apsipirkimo beprotybėje – ne tik kiniškos prekės, bet ir tūkst. Kinijoje itin populiari dainininkė koncertuoja kinų internetinės.


Pirmiausia vertėtų suvokti, kad vartotojams, gyvenantiems Kinijoje , internetinio ir mobilusiojo apsipirkimo būdai tampa vis mažiau pamainomi. Kam juokas iki ašarų, kam tragedija: apsipirkimo Kinijoje nesėkmės. Mūsų kelionė Kinijoje , o ir daugumoje kitų vietų, yra tas antro ir trečio.


Apsipirkimas kinijoje

Pažinčiai su Kinija nepakanka nuvykti į vieną ar kitą jos didmiestį ir apsipirkti moderniai įrengtuose daugiaaukščiuose turguose. Prieš ketverius metus Kinijoje įkurta internetinė parduotuvė. Taigi, apsipirkimas Gearbest.


Jau seniai beveik viskas gaminama Kinijoje – tai daug kam girdėtas posakis, kuris gana tiksliai atspindi mūsų laikų realybę. Jei svajoji apie atostogas Kinijoje – tai tavo šansas! Jeigu nuspręsi apsipirkti vietiniame turguje, derėkitės iki nukritimo.


Apsipirkimas kinijoje

Kinija į švietimą investuoja vidutiniškai 2milijardų dolerių per metus. Didžioji Kinija su Lotoso kalnais ir kruizu Lidziango upe 14d. Laisva diena, kurios metu galite apsipirkti šurmuliuojančiuose turguose, parduotuvėse ar . Poilsio kompleksuose svečiai galės pliuškentis baseine, atsipalaiduoti SPA centre, apsilankyti restorane, vykti į ekskursijas, apsipirkti ir užsiimti kita įdomia . Pastarąjį dešimtmetį kinai leidosi į tikrą apsipirkimo vajų Europoje.


Kinijai visiškai ar iš dalies priklauso bent oro . Niekam ne paslaptis, jog paskutinė lapkričio mėnesio savaitgalį yra puikus metas apsipirkti. Prekybos centruose jau praėjusį savaitgalį vyko . Kinijoje policijos pareigūnai pradėjo tirti tragiško incidento viename Šanchajaus prekybos centre aplinkybes . Kaip atsisisti preki i Kinijos? Pigios preks i Kinijos. Rbai, telefonai, smulkmenos i. Finansinės paslaugos ir teisiniai reikalavimai Kinijoje.


Apsipirkimas kinijoje

Kartu pradedame kelionę į vieną seniausių pasaulio civilizacijų – Kiniją. Galite apsipirkti žymiajame Stanley turguje – jeigu apsipirkimas būtų sporto šaka,. Ten nėra tikslo važiuoti apsipirkti į statybos ar elektronikos prekybos centrus, nes net . Shanghai Xintiandi – apsipirkimų ir pramogų rajonas Šanchajuje. Prieš dienas - Maršrute: Pekinas - Kinijos sostinė jau 8metų, garsioji Kinijos siena – monumentalus statinys, matomas net iš Mėnulio, ir Šanchajus . Pažintinės kelionės metu aplankysite ir pamatysite tai, ką Kinija turi geriausio!


Kiniją ir Honkongą tiesiog kvapą gniaužianti: pamatysite. Jeigu apsipirkimas būtų sporto šaka, tai Honkonge vienareikšmiškai vyktų apsipirkimo. Kviečiame įsigyti aukštos kokybės popieriniai maišeliai, pagaminti iš mūsų gamyklos Kinijoje. Kinijos elektroninės prekybos giganto „Alibaba“ surengtoje apsipirkimo fiestoje sekmadienį, lapkričio dieną, įspūdingą pasirodymą surengė . Apsipirkimai atliekami didžiuliu mastu, todėl prieš atvykstate apsipirkti Kinijoje , turite kruopščiai apsvarstyti savo maršrutą, sukurti būtinų pirkinių sąrašą ir .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai