2015 m. gruodžio 2 d., trečiadienis

Gofruota patalyne

Gofruota patalyne

Gofruotos patalynės komplektai: 200x200. Išskirtinės kokybės gofruota patalynė 200x200. Rekomenduojama praktiškiems žmonėms, kurie nori . Jeigu pageidaujate , kad užvalkaliukai butu 50x7 prašome tai pažymėti pastabose. PAGAMINTA LIETUVOJE KURIMA. Kas pavargo nuo margumynų, siūlome klasikinę vienspalvę, pastelinių bei sodrių spalvų gofruotą patalynę.


Kuri švelniai apgaubs Jus saldžiam miegui, bet ir . Glamžyto audinio medvilnės, drobės, satino patalynės komplektai yra labai praktiški . Ypač minkšti 1 medvilninės gofruoto audinio patalynės komplektai. Platus patalynės komplektų pasirinkimas. Skirtingi dydžiai ir modeliai geromis kainomis. Satino ir medvilnės patalynės suaugusiesiems ir vaikams.


Patalynė stilingam miegui. Gaminame patalynę viešbučiams, ligoninėms, darželiams bei pagal individualius užsakymus. Satininė patalynė – kuo ji ypatinga? Kaip išsirinkti patalynę ? Prieš perkant užvelkamąją patalynę , vertėtų atidžiai apžiūrėti siūles, geriausiai jos. Didžiausias patalynės komplektų pasirinkimas Lietuvoje!


Visada NEMOKAMAS pristatymas ir išskirtinis dėmesys klientui, kad viskas būtų paprasta ir patogu. Siuvame patalynę iš įvairaus pluošto audinių, įvairių išmatavimų ir spalvų, skirtų Jūsų. Ji skirta asmenybei, vertinančiai išskirtinę kokybę ir grožį.


NEREIKIA lyginti, greitai džiūsta. Dabar visada perku Kurimoje gofruotą patalynę , man ji minkšta ir labai smagi. Glamžyta medvilninė, sintetinė ar maišyto audinio patalynė dar gali būti gofruota (glamžyta).


Gofruota patalyne

Jos nereikia lyginti, tai ir yra didžiausias . Išrankių klientų pageidavimu siuvame patalynę ir iš lininio audinio, gofruotos medvilnės ar. Docentas Algimantas Vingras pataria, kaip tinkamai prižiūrėti patalynę. Ar vaikui tinka gofruota ir frotinė patalynė ? Kūdikiams skirtai patalynei , kaip ir kūdikių maisteliui, keliami gerokai. Vaikams netinka gofruota ar frotinė patalynė , nes tokiame audinyje . Medvilninių patalynės užvalkalų komplektas iš įmonės RUSTILĖ (dydžiai ir net margintos, dažytos), kartūno, gofruotos medvilnės ir mišriapluoščio audinio. Sveikos,kur perkate dviviete patalynę sakykim 200×220cm.


Iš šimtaprocentinės medvilnės gaminama „Amy” patalynė , kuriai. Mažyliams netinka gofruota ir frotinė patalynė ir tokių komplektų pirkti . Lt už itin praktišką 3-ijų dalių patalynės komplektą „Carlo Brunni“ iš gofruotos medžiagos, kurios nereikia lyginti! Visa patalynė , įskaitant ir paklodę, siuvama iš tos pačios medžiagos. Kontaktai, atsiliepimai , nuotraukos, darbo laikas ir daugiau.


VAIKIŠKI PLEDAI, PATALYNĖ, TEKSTILĖ VAIKAMS. Patikrintas atsiliepimas. Jei po pagalve randi buvusių gyventojų daiktus, reiškia patalynė pakeista nebuvo. MB Medvilnės namaiPasirinkti .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai