2015 m. gruodžio 7 d., pirmadienis

Didelio formato spausdintuvai

Didelio formato spausdintuvai

Greitai pristatome ir turime platų IT įrangos asortimentą verslui. Dažniausiai didelio formato spausdintuvai būna rašaliniai. Canon“ didelio formato nuotraukų spausdintuvai , patenkinsiantys visus poreikius kuriant stulbinamas nuotraukas šiandien ir rengiant jas parodoms rytoj. Parduodamas mažai naudotas plačiaformatis spausdintuvas (ploteris) Canon IPF6su stovu ir dažų kasetėmis. Atspausdinęs tik 2m2.


Didelio formato spausdintuvai

Kai spausdintuvą naudoja daugiau žmonių, siekiant palengvinti didelių failų. Itin didelis našumas (Aformato spaudinys pateikiamas vos per sek.). Didelio formato spausdintuvai. Taupykite erdvę, laiką ir pinigus su kompaktišku HP Designjet T5didelio formato spausdintuvu. Dėka įmontuoto „Wi-Fi“ spausdinkite iš karto.


Naudojimas: Audiniai spausdintuvui, popieriaus spausdintuvas , automobilių . Jei ieškote didelio formato spausdintuvo biuro reikmėms arba greito, pajėgaus gamybinio spausdintuvo, tai turite užmesti akį į „Sharp“ pasiūlą. Paprastą, nedidelį, bet gero gamintojo . Wincolours Co, Ltd siūlo birių ekonominių galvos 512i didelio formato rašaliniai spausdintuvai parduoti čia. Kaip viena iš pirmaujančių ekonominių galvos . Ploteriai – specialios paskirties spausdintuvai , skirti gaminti didelio formato brėžiniams, reklaminiams plakatams, spausdinti dideliems sąskaitų . Plačiaformačiai spausdintuvai, kitaip vadinami ploteriais, yra skirti didelėms.


Didelio formato spausdintuvai

Paklausa yra didelė, verslas pradeda veikti, todėl kiekvienas ir viskas turi būti spustelėję, modelis yra jūsų didelio formato skaitmeninis spausdintuvas , skirtas . Vienspalvis tinklinis spausdintuvas - puslapių per minutę, Aformatas. Vienspalvis, didelio našumo greitaeigis spausdintuvas - puslapių per minutę,. MYCUT 4ft“ pjovimo braižytuvai veikia su didelio formato rašaliniais spausdintuvais. Bekontakčių spausdintuvų spausdinimo mechanizmas tiesiogiai. Jeigu reikia atsispausdinti didelio formato nuotraukas ar brėžinius, . Aformato lazeriniai spausdintuvai yra mažesni ir pigesni negu A3.


Spausdintuvų ir kopijuoklių remontas ir diagnostika. A3) formato popieriaus lapų, ar užteks A4. Nuotraukų gamyba, nuotraukų spausdinimas, didelio formato nuotraukos.


Nuotraukas spausdiname itin aukštos raiškos aštuonių spalvų spausdintuvu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai