2016 m. sausio 27 d., trečiadienis

Antenu gamyba

Antenu gamyba

Radzevičiaus įmonės pagrindinė veiklos sritis - antenų gamyba profesionalioms radijo ryšio sistemoms, projektavimo darbai, konsultacijos. Tuo metu dirbome tik su antžeminėmis analoginėmis televizijos antenomis. Ji yra pasirengusi įtraukimui. Logoperiodinės antenos gamyba namų sąlygomis (liet.).


Antenu gamyba

Konstruktorių ir antenų gamybos dirbtuvės vyks kiekvieną lapkričio mėn. Antenos būna kelių tipų, tarpusavyje nelabai suderinamos. Dažniausiai vieno tipo antena.


RX antenų gamyba dar paprastesnė. Eterinės ir kabelinės TV įrangos projektavimas, gamyba , prekyba. Palydovinės televizijos įranga ir antenos (ryšio) antenos.


Atliekame visų tipų ir dažnių antenų projektavimą, antenų prototipų kompiuterinė simuliacija. Taip pat galime atlikti prototipų gamybą. Pasidaryk pats“ skaitmeninės televizijos antenų gamyba. TV antenų montavimas, derinimas, taisymas Lietuvoje.


Kurią anteną pasirinkti. Atsiradus skaitmeninei . Gal ir kokių nuorodų į antenų gamybą turit (schemos, aprašymai)? Prisiskaitęs kokios geros(pasižymi kryptingumu, bei vienodu stiprinimu prie įvairių dažnių) yra logoperiodinės antenos kilo noras įsigyti ją ir . Jau beveik įsitikinau kad kalta antena , nes vakar atsinaujino laikrodis, taip pat signalą pagavo, tačiau nors dideliam lauke buvau, giedra buvo, . Ypač didelio stiprinimo FM radijo aukštos kokybės antena skirta priimti netgi labai.


Metalo apdirbimas, gamyba , frezavimas, suvirinimas. Televizijos antenos „pasidaryk pats“ gamybos galimybės. Mes prijungiame antenos įvestį prie televizoriaus su bet kokia metaline grandine, iš anksto apvyniota . UAB TERRA - gamybos įmonė, kuri kuria ir gamina aukštos kokybės, specializuotą palydovinės, radijo ir kabelinės televizijos signalų priėmimo ir paskirstymo . Nepakankamas likutis x. Ankstesniuose straipsniuose sužinojome kaip montuojamos antenos palydovinei televizijai DVB-S2. PALYDOVINIŲ IR VIETINIŲ TELEVIZIJOS ANTENŲ MONTAVIMAS,.


Nepriklausoma antenos gamyba priimant radiją. Daugelis imtuvų tipų turi jungtį, skirtą prijungti paprastą išorinę anteną - paprastai įmontuotą arba teleskopinį . Parabolinė antena – tai tarsi iš paraboloido išpjautas kraštas, kurio centras atitinka. Vartotojiškos elektroninės įrangos gamyba. Gamyba vykdoma Vilniuje . Matavimo sistemos prototipo gamyba.


Projektas „ULTRA- PLAČIAJUOSČIŲ ANTENŲ PARAMETRŲ MATAVIMO SISTEMOS,. JP GROUP pigiai už €. Spinduliavimo funkcijos išsidėstymas ir energijos pasiskirstymas antenos tinklelyje tarp spinduolio iir maitinimo schemos palengvina tokių antenų gamybą. O ka manote apie kilpines antenas(kaip dauguma kamb. antenu tas ziedo formos kur buna),pasidarius ta kilpa prijungus lauko antenos. Pereiti į Paprastos ANTENOS SAVO RANKŲ GAMYBOS TAISYKLĖS - Todėl namų antenos tarnavimo laikas, kai neatsargus požiūris į tokius . Paieškos rezultatai: Antenų montavimas.


Laiptų, turėklų projektavimas, gamyba montavimas. Stogo konstrukcijų (santvarų) gamyba ir montavimasA. Antenos gamybos technologija yra daugiausia ritės apvija žemo dažnio diapazone. Bendrieji UHF ir aukšto dažnio antenų gamybos metodai .

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Populiarūs įrašai